Zoeken in de Aandeelhouder
NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Beursnieuws

Redactie - maandag, 30 november 2020 16:53

Comcast RISE Awards Meer dan 40 Black-Owned, Small Businesses in Houston met Marketing Resources en Technology Makeovers.

Comcast Business kondigde vandaag aan dat 43 kleine bedrijven in Houston Comcast RISE awards. Met deze prijzen kunnen deze bedrijven advies, media en creatieve productiediensten ontvangen van Effectv, de reclameverkoopafdeling van Comcast Cable, of technologie-upgrades van Comcast Business op basis van hun specifieke behoeften. Het nieuws maakt deel uit van Comcast's bredere aankondiging van meer dan 700 bedrijven die in de eerste ronde van Comcast RISE als winnaar zijn geselecteerd. Ontvangers in 285 steden in 29 staten zijn onder andere een divers rooster van kleine bedrijven, van restaurants en salons, tot professionele diensten en winkels.

Dit persbericht is voorzien van multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: COPY2

(Grafisch: Bedrijfsdraad)

(Grafisch: Bedrijfsdraad)

Vandaag, opent de volgende fase van Comcast RISE, het meerjarige, veelzijdige initiatief dat in oktober werd gelanceerd om kleine bedrijven te helpen versterken die hard werden getroffen door COVID-19, de mogelijkheid om zwarte, inheemse en gekleurde mensen (BIPOC), kleine bedrijven, in aanmerking te laten komen. Ze kunnen zich aanmelden bij www.ComcastRISE.com.

"Wat een eer om geselecteerd te zijn als Comcast RISE ontvanger. Mijn industrie is verbrijzeld door deze pandemie", zegt Rosalind Moore, eigenaar van Perfect Touch Promotions Event & Productiebedrijf. "Persoonlijk kwamen speciale evenementen volledig tot stilstand en hadden een overweldigende invloed op onze inkomsten. Comcast RISE zal reclame- en marketingadviesmiddelen leveren om ons bedrijf te ontsteken, te verheffen en te verschuiven naar de markt en om futuristische hybride evenementen met excellentie te presenteren".

De ontvangers in Houston zijn onder andere:

All-N-One diensten, LLC

Nederig

Bad Habits Auto Repair Shop

Tomball

Bay Area Cleaning Professionals

Baytown

Blackwell oplossingen LLC

Houston

Chris R Crockett DBA Jackson Hewitt Belastingdienst

Houston

Creatieve randmarketing

Houston

Cts-gecertificeerde diensten LLC

Houston

Goddelijke Verbindingen

Fresno

Elite Tandheelkundige Wellness

Houston

Envy Events door Anvy

Houston

Fresh Start Therapeutic Services LLC

Nederig

Graceful Tax en financiële diensten

Houston

Happy Me Tee

Houston

Hemelse Kreaties Gebakjes

Houston

Zware pantserbeveiliging

Houston

Holcomb Boekhouding en Belastingen

Voorjaar

Hoop over pijn

Houston

Kenya Nicole Co. LLC dba Kenya Nicole en het Business Builder Team

Houston

Kinky Kurly Straight De Salon LLC

Manvel

Sla Sla Live

Houston

L'Renee & Medewerkers

Houston

Melodrama Boutique, LLC

Houston

Mevrouw Vital Vision Academy

Rosharon

Nacho Gemiddelde Maaltijden

Houston

NCMPRBL

Stafford

Verzorgende Metgezellen

Houston

Perfecte Aanrakingspromoties

Missouri-Stad

Pimp The Pen Records en Production LLC

Houston

Pinnacle-detail

Hockley

Pleasure Body Spa

Houston

Progressieve revalidatiediensten

Houston

RA Ontwerpstudio LLC

Houston

Ravlin vechtkunsten

Houston

Ruggenkapper en Schoonheid

Cipres

Ze is gelukkig haar

Houston

Showtime Bar en Lounge

Houston

Sosa Autoverkoop

Houston

Succes Belastingverlichting LLC

La Porte

The Jewelry Instructor Inc.

Houston

De S. Davis Law Group, PLLC

Houston

The Spearhead Group Inc.

Houston

Opleiding en Leiderschapsadvies, LLC

Houston

Velvet Rope Experience LLC DBA VRE-trainingsoplossingen

Houston

De eerste fase van Comcast RISE, die staat voor "Vertegenwoordiging, Investering, Kracht en Empowerment," richtte zich op Amerikaanse zwarte bedrijven, die het hardst getroffen zijn door de pandemie volgens een recente study from the National Bureau of Economic Research. Comcast RISE brengt twee merken van het bedrijf samen - Comcast Business en Effectv, beide met expertise in de kleine bedrijfsruimte - om bedrijfseigenaren te voorzien van de expertise en middelen die nodig zijn om door de economische gevolgen van de pandemie te navigeren.

"Het succes van kleine bedrijven aanwakkeren, dat is waar ons bedrijf om draait. We werken samen met hen om hun behoeften beter te begrijpen en wat we kunnen doen om hen te helpen groeien. Ons succes is hun succes", zegt James Lavallee, Vice President, Sales Marketing, Effectv. "Daarom is het, in een tijd waarin zo velen in onze kleine bedrijven het moeilijk hebben, ongelooflijk vernederend om onze kennis en middelen terug te geven en te delen met de mensen die het hardst door de pandemie worden getroffen. We willen onze partners en gemeenschappen helpen op te staan."

Comcast RISE bestaat uit de volgende hoofdcomponenten:

 • Een programma voor media- en technologiebronnen: Deze pijler combineert Effectv's gerenommeerde mediaplatform en marketingexpertise, het bekroonde creatieve bureau Mnemonic en de state-of-the-art technische ondersteuning van Comcast Business om kleine bedrijven te helpen de groei te bevorderen en te verheffen. Ontvangers krijgen hulp bij hun marketing, mediacampagnes en het maken van 30-seconden commercials, evenals upgrades van apparatuur en technologie, inclusief:

  • Raadpleging: Reclame- en marketingoverleg met lokale Effectv-marketing-, onderzoeks- en creatieve teams om inzicht te krijgen in hoe u uw bedrijf kunt laten groeien.
  • Media: Een lineaire TV-mediacampagne voor een periode van 90 dagen.
  • Creatieve productie: Turnkey :30 TV commerciële productie voor hun bedrijven.
  • Technology Makeovers: Computerapparatuur en Internet, Voice en Cybersecurity diensten voor een periode tot 12 maanden. (Belastingen en andere vergoedingen kunnen nog steeds van toepassing zijn op tech makeover diensten).
 • Zakelijke middelen om te helpen met gecustomiseerde inhoud: Comcast heeft de Comcast RISE-bestemming gelanceerd, compleet met geaggregeerd klein zakelijk nieuws, tips, inzichten en meer op het X1-platform. De bestemming is ontworpen om bedrijven te helpen groeien door hen te helpen met educatie, inspiratie en entertainment. Zeg maar "Comcast RISE" in de X1 voice remote.
 • Subsidies: Begin 2021 zal Comcast subsidies tot $10.000 per stuk toekennen aan in de VS gevestigde kleine en diverse bedrijven die al drie tot vijf jaar actief zijn.

Comcast RISE maakt deel uit van een groter $100 miljoen Diversity, Equity en Inclusion initiatief dat Comcast launched this summer. In Juni, kondigde Comcast NBCUniversal de ontwikkeling van een uitvoerig, meerjarig plan aan om $75 miljoen in contant geld en $25 miljoen in media in de loop van de volgende drie jaar toe te wijzen om onrechtvaardigheid en ongelijkheid tegen om het even welk ras, ethniciteit, geslachtsidentiteit, seksuele richtlijn of capaciteit te bestrijden.

Bezoek www.ComcastRISE.com aan te vragen, voor meer informatie en de laatste updates.

Over Comcast Corporation

Comcast Corporation (Nasdaq: CMCSA) is een wereldwijd opererend media- en technologiebedrijf met drie hoofdactiviteiten: Comcast Cable, NBCUniversal en Sky. Comcast Cable is een van de grootste hogesnelheidsinternet-, video- en telefoonaanbieders in de Verenigde Staten voor particuliere klanten onder het merk Xfinity, en levert deze diensten ook aan bedrijven. Het levert ook draadloze en beveiligings- en automatiseringsdiensten aan particuliere klanten onder het merk Xfinity. NBCUniversal is wereldwijd actief en exploiteert nieuws-, entertainment- en sportkabelnetwerken, de NBC- en Telemundo-omroepnetwerken, televisieproductieactiviteiten, televisiestationgroepen, Universal Pictures en Universal Parks and Resorts. Sky is een van Europa's toonaangevende media- en entertainmentbedrijven en verbindt klanten met een breed scala aan videocontent via zijn betaaltelevisiediensten. Het biedt ook communicatiediensten aan, waaronder hogesnelheidsinternet voor particulieren, telefoon- en draadloze diensten. Sky News exploiteert het omroepnetwerk en de sport- en entertainmentnetwerken van Sky News, produceert originele content en heeft exclusieve contentrechten. Bezoek COPY14 voor meer informatie.

Over Comcast Business

Comcast Business biedt Ethernet, Internet, Wi-Fi, Voice, TV en Managed Enterprise Solutions om organisaties van elke omvang te helpen hun bedrijf te transformeren. Aangedreven door een geavanceerd netwerk en ondersteund door 24/7-klantenondersteuning, is Comcast Business een van de grootste bijdragers aan de groei van Comcast Cable. Comcast Business is de grootste kabelleverancier van het land voor kleine en middelgrote bedrijven en heeft zich ontpopt als een kracht in de Enterprise-markt; in de afgelopen twee jaar erkend door toonaangevende brancheorganisaties als een van de snelst groeiende leveranciers van Ethernet-diensten. Voor meer informatie, bel 866-429-3085. Volg op Twitter @ComcastBusiness en op andere social media netwerken op http://business.comcast.com/social.

Over Effectv

Effectv, de reclameverkoopafdeling van Comcast Cable, helpt lokale, regionale en nationale adverteerders het beste van digitaal te gebruiken met de kracht van TV om hun bedrijf te laten groeien. Het biedt multi-screen marketing oplossingen om reclamecampagnes effectiever en gemakkelijker uit te voeren. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York en heeft kantoren in het hele land. Effectv is aanwezig in 66 markten met bijna 35 miljoen eigen en vertegenwoordigde abonnees. Voor meer informatie, bezoek www.effectv.com.

De Aandeelhouder TV

januari 22, 2021

Tesla: Omzetgroei niet te handhaven

januari 22, 2021

Intel verrast | 22 januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX 21 jan 21 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX zet door | januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

updates

 • 08:49

  Nieuwe studie duidt op lagere effectiviteit van de vaccins op COVID-19 varianten & Europa start rood

 • 16:33

  TA van Edward Loef – Opwaartse koersuitbraken

 • 08:46

  Nieuwe all-time highs voor S&P 500 en Nasdaq 100 & Europa start groen

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Rendement sprokkelen

 • 09:09

  ETF van de week: iShares 600 Utilities (EXH9)

 • 08:01

  Netflix blinkt uit & ASML overtreft eigen verwachtingen

 • 17:47

  TA van Edward Loef – TSMC waarschuwing

 • 08:24

  Beleggers negeren strengere coronamaatregelen & stevige winsten in Azië

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Europese bankaandelen tonen veerkracht

Masterclasses

Columns

Nieuw
22 jan 09:16 Redactie

TA DAX: Vermoeidheidsverschijnselen

22 jan 07:12 Nico Inberg

PostNL wordt dividendtopper

21 jan 12:30 Redactie

DAH.nl opende de beurs bij Euronext!

Neem nu een Plus abonnement
voor maar €8,25 per maand


Sluiten  Aanmelden

De rente is laag en zal voorlopig wel erg laag blijven. Daarom is het belangrijk dat we op een andere manier vermogen opbouwen voor later. Dat kan via de beurs: de beurs is namelijk niet alleen voor de rijken. Bij De Aandeelhouder zijn we uw ogen en oren op de beurs en informeren we onze leden over de kansen die zich voordoen. Compleet met kooptips, analyses, achtergrondverhalen en interviews. Doe u zelf niet te kort: voor slechts €8,25 per maand houden we u volledig op de hoogte.

Bedrijfsnaam

.
Stad