Zoeken in de Aandeelhouder
NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Beursnieuws

Redactie - maandag, 30 november 2020 19:52

Comcast RISE Awards Acht Black-Owned, Small Businesses in Portland met Marketing Resources en Technology Makeovers

Comcast Business kondigde vandaag aan dat acht kleine ondernemingen in Portland ontvangers waren van Comcast RISE awards. Met deze prijzen kunnen deze bedrijven advies, media en creatieve productiediensten ontvangen van Effectv, de reclameverkoopafdeling van Comcast Cable, of technologie-upgrades van Comcast Business op basis van hun specifieke behoeften. Het nieuws maakt deel uit van Comcast's bredere aankondiging van meer dan 700 bedrijven die in de eerste ronde van Comcast RISE als winnaar zijn geselecteerd. Ontvangers in 285 steden in 29 staten zijn onder andere een divers rooster van kleine bedrijven, van restaurants en salons, tot professionele diensten en winkels.

Dit persbericht is voorzien van multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201130005869/en/

Heroes American Café eigenaar John Jackson in het centrum van Portland. (Foto: Business Wire)

Heroes American Café eigenaar John Jackson in het centrum van Portland. (Foto: Zakelijke draad)

De acht lokale awardees zijn:

 • Zen Nail Spa
 • American Heroes Café
 • Amalfi's Restaurant
 • Raap Counseling en Consulting
 • Cottontails Personal Styling
 • Batterij Op Dekvoedertruck
 • Maaltijden voor Helen
 • Derde Oog Boeken

Vandaag, opent de volgende fase van Comcast RISE, het meerjarige, veelzijdige initiatief dat in oktober werd gelanceerd om kleine bedrijven te helpen versterken die hard werden getroffen door COVID-19, de mogelijkheid om zwarte, inheemse en gekleurde mensen (BIPOC), kleine bedrijven, in aanmerking te laten komen. Ze kunnen zich aanmelden bij www.ComcastRISE.com.

Heroes American Café is een Portland restaurant dat tijdens de protesten eerder dit jaar werd vernield. Eigenaar John Jackson zei: "Het is geweldig om Comcast, een leider in technologie en entertainment, te zien focussen op de economische kloof. Ik ben vereerd om een ontvanger van dit nieuwe programma te zijn om Black-owned kleine bedrijven een broodnodige impuls te geven."

De eerste fase van Comcast RISE, die staat voor "Vertegenwoordiging, Investering, Kracht en Empowerment," richtte zich op Amerikaanse zwarte bedrijven, die het hardst getroffen zijn door de pandemie volgens een recente study from the National Bureau of Economic Research. Comcast RISE brengt twee merken van het bedrijf samen -Comcast Business en Effectv, beide met expertise op het gebied van de kleine bedrijfsruimte - om bedrijfseigenaren te voorzien van de expertise en middelen die nodig zijn om door de economische gevolgen van de pandemie te navigeren.

"Het succes van kleine bedrijven is wat ons drijft. We werken samen met hen om hun behoeften beter te begrijpen en wat we kunnen doen om hen te helpen groeien. Hun succes is ons succes", zegt Mark Nugent, Sr. Director of Business Development, Comcast Oregon/SW Washington. "Daarom is het zo verheugend om, in een tijd waarin zo velen in onze kleine bedrijven het moeilijk hebben, onze kennis en middelen terug te kunnen geven en te delen met degenen die het hardst door de pandemie worden getroffen. We willen het juiste doen en onze partners en gemeenschappen helpen op te staan."

Comcast RISE bestaat uit de volgende hoofdcomponenten:

 • Een programma voor media- en technologiebronnen: Deze pijler combineert Effectv's gerenommeerde mediaplatform en marketingexpertise, het bekroonde creatieve bureau Mnemonic en de state-of-the-art technische ondersteuning van Comcast Business om kleine bedrijven te helpen de groei te bevorderen en te verheffen. Ontvangers krijgen hulp bij hun marketing, mediacampagnes en het maken van 30-seconden commercials, evenals upgrades van apparatuur en technologie, inclusief:

  • Raadpleging: Reclame- en marketingoverleg met lokale Effectv-marketing-, onderzoeks- en creatieve teams om inzicht te krijgen in hoe u uw bedrijf kunt laten groeien.
  • Media: Een lineaire TV-mediacampagne voor een periode van 90 dagen.
  • Creatieve productie: Turnkey :30 TV commerciële productie voor hun bedrijven.
  • Technology Makeovers: Computerapparatuur en Internet, Voice en Cybersecurity diensten voor een periode tot 12 maanden. (Belastingen en andere vergoedingen kunnen nog steeds van toepassing zijn op tech makeover diensten).
 • Zakelijke middelen om te helpen met gecustomiseerde inhoud: Comcast heeft de Comcast RISE-bestemming gelanceerd, compleet met geaggregeerd klein zakelijk nieuws, tips, inzichten en meer op het X1-platform. De bestemming is ontworpen om bedrijven te helpen groeien door hen te helpen met educatie, inspiratie en entertainment. Zeg maar "Comcast RISE" in de X1 voice remote.
 • Subsidies: Begin 2021 zal Comcast subsidies tot $10.000 per stuk toekennen aan in de VS gevestigde kleine en diverse bedrijven die al drie tot vijf jaar actief zijn.

Comcast RISE maakt deel uit van een groter $100 miljoen Diversity, Equity en Inclusion initiatief dat Comcast launched this summer. In Juni, kondigde Comcast NBCUniversal de ontwikkeling van een uitvoerig, meerjarig plan aan om $75 miljoen in contant geld en $25 miljoen in media in de loop van de volgende drie jaar toe te wijzen om onrechtvaardigheid en ongelijkheid tegen om het even welk ras, ethniciteit, geslachtsidentiteit, seksuele richtlijn of capaciteit te bestrijden.

Bezoek www.ComcastRISE.com aan te vragen, voor meer informatie en de laatste updates.

Over Comcast Corporation

Comcast Corporation (Nasdaq: CMCSA) is een wereldwijd opererend media- en technologiebedrijf met drie hoofdactiviteiten: Comcast Cable, NBCUniversal en Sky. Comcast Cable is een van de grootste hogesnelheidsinternet-, video- en telefoonaanbieders in de Verenigde Staten voor particuliere klanten onder het merk Xfinity, en levert deze diensten ook aan bedrijven. Het levert ook draadloze en beveiligings- en automatiseringsdiensten aan particuliere klanten onder het merk Xfinity. NBCUniversal is wereldwijd actief en exploiteert nieuws-, entertainment- en sportkabelnetwerken, de NBC- en Telemundo-omroepnetwerken, televisieproductieactiviteiten, televisiestationgroepen, Universal Pictures en Universal Parks and Resorts. Sky is een van Europa's toonaangevende media- en entertainmentbedrijven en verbindt klanten met een breed scala aan videocontent via zijn betaaltelevisiediensten. Het biedt ook communicatiediensten aan, waaronder hogesnelheidsinternet voor particulieren, telefoon- en draadloze diensten. Sky News exploiteert het omroepnetwerk en de sport- en entertainmentnetwerken van Sky News, produceert originele content en heeft exclusieve contentrechten. Bezoek COPY14 voor meer informatie.

Over Comcast Business

Over Comcast Business Comcast Business biedt Ethernet, Internet, Wi-Fi, Voice, TV en Managed Enterprise Solutions om organisaties van elke omvang te helpen hun bedrijf te transformeren. Aangedreven door een geavanceerd netwerk en ondersteund door 24/7-klantenondersteuning, is Comcast Business een van de grootste bijdragers aan de groei van Comcast Cable. Comcast Business is de grootste kabelleverancier van het land voor kleine en middelgrote bedrijven en heeft zich ontpopt als een kracht in de Enterprise-markt; in de afgelopen twee jaar erkend door toonaangevende brancheorganisaties als een van de snelst groeiende leveranciers van Ethernet-diensten. Voor meer informatie, bel 866-429-3085. Volg op Twitter @ComcastBusiness en op andere social media netwerken op http://business.comcast.com/social.

Over Effectv

Effectv, de reclameverkoopafdeling van Comcast Cable, helpt lokale, regionale en nationale adverteerders het beste van digitaal te gebruiken met de kracht van TV om hun bedrijf te laten groeien. Het biedt multi-screen marketing oplossingen om reclamecampagnes effectiever en gemakkelijker uit te voeren. Het hoofdkantoor is gevestigd in New York en heeft kantoren in het hele land. Effectv is aanwezig in 66 markten met bijna 35 miljoen eigen en vertegenwoordigde abonnees. Voor meer informatie, bezoek COPY7.

De Aandeelhouder TV

januari 22, 2021

Tesla: Omzetgroei niet te handhaven

januari 22, 2021

Intel verrast | 22 januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX 21 jan 21 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX zet door | januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

updates

 • 08:49

  Nieuwe studie duidt op lagere effectiviteit van de vaccins op COVID-19 varianten & Europa start rood

 • 16:33

  TA van Edward Loef – Opwaartse koersuitbraken

 • 08:46

  Nieuwe all-time highs voor S&P 500 en Nasdaq 100 & Europa start groen

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Rendement sprokkelen

 • 09:09

  ETF van de week: iShares 600 Utilities (EXH9)

 • 08:01

  Netflix blinkt uit & ASML overtreft eigen verwachtingen

 • 17:47

  TA van Edward Loef – TSMC waarschuwing

 • 08:24

  Beleggers negeren strengere coronamaatregelen & stevige winsten in Azië

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Europese bankaandelen tonen veerkracht

Masterclasses

Columns

Nieuw
22 jan 09:16 Redactie

TA DAX: Vermoeidheidsverschijnselen

22 jan 07:12 Nico Inberg

PostNL wordt dividendtopper

21 jan 12:30 Redactie

DAH.nl opende de beurs bij Euronext!