Zoeken in de Aandeelhouder
NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Beursnieuws

Redactie - maandag, 30 november 2020 17:00

Comcast Lancering Meer dan 30 WiFi-verbonden “Lift Zones” in Washington

Als onderdeel van haar voortdurende inzet om gezinnen met een laag inkomen te helpen verbinden met het internet, zodat ze volledig kunnen deelnemen aan de onderwijskansen en de digitale economie, kondigde Comcast vandaag plannen aan om meer dan 30 verschillende locaties in Washington in de komende maanden uit te rusten met "Lift Zones" met WiFi-aansluiting. Door te werken met zijn netwerk van partners zonder winstoogmerk, biedt Comcast een robuuste WiFi-dekking op veilige plaatsen in de provincies King, Snohomish en Spokane, die naar verwachting duizenden studenten met een laag inkomen zullen helpen om online te komen, deel te nemen aan afstandsonderwijs en hun huiswerk te maken.

Deze persmededeling is voorzien van multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: COPY5

Comcast Lift Zones in de staat Washington zal veilige ruimtes met gratis internet bieden om duizenden kansarme studenten te helpen deelnemen aan afstandsonderwijs (Foto: Business Wire)

Comcast Lift Zones in de staat Washington zal veilige ruimtes met gratis internet bieden om duizenden kansarme studenten te helpen deelnemen aan afstandsonderwijs (Foto: Business Wire)

Extra Lift Zones locaties worden momenteel overwogen voor King, Island, Pierce Snohomish en Spokane counties, met het doel om alle locaties te hebben geïnstalleerd tegen het begin van 2021. Deze Lift Zones zullen voorzien zijn van gratis WiFi, geleverd door Comcast, waardoor studenten tegelijkertijd aan laptops kunnen werken zodat ze met succes kunnen deelnemen aan afstandsonderwijs. Dit initiatief biedt gratis connectiviteit binnen de partnergemeenschapscentra voor de komende drie jaar.

"De staat Washington heeft het geluk dat er aanbieders zoals Comcast zijn die in deze uitdagende tijd verder gaan dan dat," zei Russ Elliott, directeur van het Washington State Broadband Office. "Lift Zones zijn een welkome aanvulling op onze staatswifi-initiatieven en zullen een broodnodig programma zijn tijdens onze seizoensgebonden uitdagingen. Dank aan Comcast en het Washington Comcast team."

Lift Zone sites vullen Comcast's Internet Essentials-programma, dat heeft geholpen om meer dan 8 miljoen mensen met een laag inkomen thuis aan te sluiten op het internet, waaronder meer dan 340.000 inwoners van Washington.

De "COVID-19-crisis blijft vele studenten met een laag inkomen in gevaar brengen om achter te blijven, waardoor de behoefte aan uitgebreide digitale gelijkheid en internetadoptieprogramma's om hen te ondersteunen wordt versneld", aldus Rodrigo Lopez, regio-oudste ondervoorzitter, Comcast Washington. "We hopen dat deze Lift Zones die studenten zullen helpen die, om verschillende redenen, niet in staat zijn om thuis verbinding te maken met effectief afstandsonderwijs."

Daarnaast werkt het bedrijf samen met het Washington Office of Superintendent of Public Instruction (OSPI) K-12 om studenten met behoefte aan internettoegang thuis te verbinden via de Washington K–12 Internet Access Program. Meer dan 50.000 huishoudens met een laag inkomen in 75 schooldistricten in de hele staat komen in aanmerking voor Comcast's Internet Essentials snelle breedbanddienst tot de rest van het schooljaar 2020/2021.

Over Comcast Corporation

Comcast Corporation (Nasdaq: CMCSA) is een wereldwijd opererend media- en technologiebedrijf met drie hoofdactiviteiten: Comcast Cable, NBCUniversal en Sky. Comcast Cable is een van de grootste video-, high-speed internet- en telefoonproviders in de Verenigde Staten voor particulieren onder het merk Xfinity en levert deze diensten ook aan bedrijven. Het levert ook draadloze en beveiligings- en automatiseringsdiensten aan particuliere klanten onder het merk Xfinity. NBCUniversal is wereldwijd actief en exploiteert nieuws-, entertainment- en sportkabelnetwerken, de NBC- en Telemundo-omroepnetwerken, televisieproductieactiviteiten, televisiestationgroepen, Universal Pictures en Universal Parks and Resorts. Sky is een van Europa's toonaangevende media- en entertainmentbedrijven en verbindt klanten met een breed scala aan videocontent via zijn betaaltelevisiediensten. Het biedt ook communicatiediensten aan, waaronder hogesnelheidsinternet voor particulieren, telefoon- en draadloze diensten. Sky News exploiteert het omroepnetwerk en de sport- en entertainmentnetwerken van Sky News, produceert originele inhoud en heeft exclusieve inhoudsrechten. Bezoek COPY14 voor meer informatie.

De Aandeelhouder TV

januari 22, 2021

Tesla: Omzetgroei niet te handhaven

januari 22, 2021

Intel verrast | 22 januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX 21 jan 21 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX zet door | januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

updates

 • 08:49

  Nieuwe studie duidt op lagere effectiviteit van de vaccins op COVID-19 varianten & Europa start rood

 • 16:33

  TA van Edward Loef – Opwaartse koersuitbraken

 • 08:46

  Nieuwe all-time highs voor S&P 500 en Nasdaq 100 & Europa start groen

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Rendement sprokkelen

 • 09:09

  ETF van de week: iShares 600 Utilities (EXH9)

 • 08:01

  Netflix blinkt uit & ASML overtreft eigen verwachtingen

 • 17:47

  TA van Edward Loef – TSMC waarschuwing

 • 08:24

  Beleggers negeren strengere coronamaatregelen & stevige winsten in Azië

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Europese bankaandelen tonen veerkracht

Masterclasses

Columns

Nieuw
22 jan 09:16 Redactie

TA DAX: Vermoeidheidsverschijnselen

22 jan 07:12 Nico Inberg

PostNL wordt dividendtopper

21 jan 12:30 Redactie

DAH.nl opende de beurs bij Euronext!