Zoeken in de Aandeelhouder
NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Beursnieuws

Redactie - maandag, 30 november 2020 17:21

Bagel Bites is op zoek naar een ventilator om de Iconische jaren ’90 Jingle voor $10k te maken.

De afgelopen acht maanden waren een waas, en de teksten van de Bagel Bites iconische jaren '90 jingle ("pizza in de ochtend, pizza in de avond, pizza bij het avondeten") zijn nog nooit zo waar geweest. Velen van ons zijn echt altijd pizza aan het eten, vooral omdat we 2020 als een gigantisch wit olifantencadeau inpakken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier de volledige release: COPY8

Bagel Bites is op zoek naar One Fan om de Iconic 90's Jingle te Recreëren voor een $10k Payday (Graphic: Business Wire)

Bagel Bites is op zoek naar One Fan om de Iconic 90's Jingle te Recreëren voor een $10k Payday (Graphic: Business Wire)

Bagel BitesPizzahapjes wil eind 2020 op een hoog niveau helpen, misschien zelfs met een falsetto, doorfans te laten remixen met hun klassieke jingle om te zien of ze een rockende droombaan als de allereerste "Bagel Bites Bopper" hebben.

"We weten dat mensen op zoek zijn naar manieren om zichzelf veilig en vermaakt te houden dit vakantieseizoen, vooral omdat we meer tijd binnenshuis doorbrengen dan ooit tevoren," zegt Maya McDonald, Brand Activations Lead voor Bagel Bites pizzasnacks. "Naast de landing van een epische droombaan met een betaaldag van $10.000, krijgt de winnaar ook een jaar lang heerlijke Bagel Bites pizzasnacks - waar we het denk ik allemaal over eens zijn, is meer waard dan het geld en de roem".

Of je nu een akoestische indie-versie wilt maken om de pizzabezorgende ziel te kalmeren, of je eigen interpretatieve dans wilt uitvoeren op de bekende jingle, de fans kunnen hun unieke take laten zien op bagelbops.com now through Dec. 10.

De laatste video en winnende jingle zal te zien zijn op de sociale kanalen van Bagel Bites pizzasnacks. Fans kunnen het gesprek online volgen via de Bagel Bites Facebook, Twitter, TikTok or Instagram channels.

BUIT DE KRAFT HEINZ BEDRIJFSAANGANG

Bij The Kraft Heinz Company (Nasdaq: KHC) zijn we bezig met de transformatie, geïnspireerd door ons doel, Let's Make Life Delicious. De consument staat in het middelpunt van alles wat we doen. Met een netto-omzet van ongeveer $25 miljard in 2019 zetten we ons in voor de groei van onze iconische en opkomende voedings- en drankmerken op wereldwijde schaal. We maken gebruik van onze schaalgrootte en wendbaarheid om de volledige kracht van Kraft Heinz te ontketenen op een portfolio van zes consumentengedreven productplatforms. Als wereldburgers zetten we ons in voor een duurzame, ethische impact en helpen we de wereld op een gezonde, verantwoorde manier te voeden. Leer meer over onze reis door een bezoek te brengen aan www.kraftheinzcompany.com of ons volgen op LinkedIn en Twitter.

De Aandeelhouder TV

januari 22, 2021

Tesla: Omzetgroei niet te handhaven

januari 22, 2021

Intel verrast | 22 januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX 21 jan 21 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX zet door | januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

updates

 • 08:49

  Nieuwe studie duidt op lagere effectiviteit van de vaccins op COVID-19 varianten & Europa start rood

 • 16:33

  TA van Edward Loef – Opwaartse koersuitbraken

 • 08:46

  Nieuwe all-time highs voor S&P 500 en Nasdaq 100 & Europa start groen

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Rendement sprokkelen

 • 09:09

  ETF van de week: iShares 600 Utilities (EXH9)

 • 08:01

  Netflix blinkt uit & ASML overtreft eigen verwachtingen

 • 17:47

  TA van Edward Loef – TSMC waarschuwing

 • 08:24

  Beleggers negeren strengere coronamaatregelen & stevige winsten in Azië

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Europese bankaandelen tonen veerkracht

Masterclasses

Columns

Nieuw
22 jan 09:16 Redactie

TA DAX: Vermoeidheidsverschijnselen

22 jan 07:12 Nico Inberg

PostNL wordt dividendtopper

21 jan 12:30 Redactie

DAH.nl opende de beurs bij Euronext!