Zoeken in de Aandeelhouder
NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Beursnieuws

Redactie - maandag, 30 november 2020 21:00

American Express UNSTAGED Returns for 2020 Finale met een Livestream Benefit Concert Event van Shawn Mendes

Vandaag kondigde American Express (NYSE: AXP) met Wonder de finale van American Express UNSTAGED voor 2020 aan: The Experience, een livestream benefietconcert van Shawn Mendes. De GRAMMY® genomineerde en multi-Platinum singer-songwriter zal op 6 december 2020 muziek van zijn nieuwe album Wonder, uitgeven voor American Express®, kaartleden en fans.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: COPY9

(Foto: Bedrijfsdraad)

(Foto: Bedrijfsdraad)

Dit laatste optreden in 2020 van American Express UNSTAGED bouwt voort op de meeslepende digitale concertervaringen van Alicia Keys, Sam Smith en Dua Lipa die honderdduizenden fans en kaartleden in meer dan 29 landen eerder dit jaar energie gaven.

"Met de American Express UNSTAGED serie willen we de magie van de eerste rij direct naar de huizen van onze Card Members brengen. Als muziekfans missen we allemaal de ervaring om samen te zijn bij live-evenementen, concerten en festivals, maar we zijn blij dat we onze Card Members nog steeds kunnen verbinden met enkele van hun favoriete muzikanten met exclusieve ervaringen, inhoud en meer," zei Brandy Sanders, Vice President, Global Entertainment Partnerships & Experiences, American Express. "Bij elk American Express UNSTAGED evenement werken we samen met de artiest om hun creatieve visie tot leven te brengen en hun fans mee te nemen op de reis - van achter de schermen toegang tot one-of-a-kind multi-sensorische ervaringen."

AMERIKAANSE EXPRESSIEVE VERBINDINGEN: SHAWN MENDES (6 DECEMBER) VRAGEN ZICH AF: DE UITBREIDING, LIVESTREAM BENEFIT CONCERT EVENT

Sluit je aan bij Shawn Mendes voor de finale van American Express UNSTAGED in 2020 als zijn Wonder Residencies ten einde komt. Kijk hoe Shawn liedjes uitvoert en verhalen vertelt van het maken van zijn nieuwe album, Wonder, in een speciale Wonder: De Experience virtual storyteller benefit concert in de viering van de releaseweek.

Zie hieronder voor meer informatie over hoe RSVP gratis toegang kan krijgen tot de livestream, met een optie om te doneren aan de Shawn Mendes Foundation, een gesponsord programma van het Social Impact Fund (een 501(c)(3) charitatieve organisatie). U kunt ook exclusieve American Express Card ledenpakketten kopen met inhoud van achter de schermen, virtuele groepsmeetings & -amp; groeten, exclusieve merchandise en nog veel meer. Een deel van elk verkocht American Express kaartpakket zal ook worden gedoneerd aan de Shawn Mendes Foundation om de stemmen van jonge leiders die positieve veranderingen teweegbrengen te ondersteunen en te versterken. Voorwaarden zijn van toepassing.

"Ik kan niet wachten om een aantal van de nieuwe nummers van Wonder met iedereen te delen en ben zo opgewonden over Wonder: The Experience maakt deel uit van de American Express UNSTAGED-serie. Ik wil nu al een tijdje een livestreamconcert doen met deze muziek en ben blij dat ik de muziek kan gebruiken om een goed doel te dienen en geld in te zamelen om het werk van een aantal ongelofelijke jonge veranderingsgezinden te ondersteunen", aldus Shawn Mendes.

Je kunt Mendes' nieuwe album vooraf bestellen Wonder here (out 12/4).

Details en kosten voor de Exclusive Packages voor kaartleden, notitiepakketten zijn beschikbaar op basis van "wie het eerst komt, het eerst maalt" en zolang de voorraad strekt:

 • Amex UNSTAGED Intro Package: Verbeterd ticket naar livestream met de virtuele prestaties plus speciale inhoud achter de schermen met Shawn Mendes + exclusieve limited edition event poster, Kostprijs $25
 • Amex UNSTAGED Wonder Package: Verbeterd ticket naar livestream dat de virtuele prestaties plus speciale inhoud achter de schermen bevat met Shawn Mendes + exclusieve limited edition event poster + exclusief limited edition event laminaat + exclusief limited edition T-shirt, Kostprijs $75
 • Amex UNSTAGED Call My Friends Package: Verbeterd ticket naar livestream met de virtuele prestaties plus speciale inhoud achter de schermen met Shawn Mendes + exclusieve limited edition event poster + exclusief limited edition event laminaat + exclusief limited edition T-shirt & hoodie + exclusieve limited edition herbruikbare waterfles en tote, Kostprijs $150
 • Amex UNSTAGED Dream Package: Toegang tot exclusieve inhoud achter de schermen + gesigneerde, exclusieve limited edition event poster + exclusief limited edition event laminaat + exclusief limited edition T-shirt & hoodie + exclusieve limited edition herbruikbare waterfles en tote + virtuele groepsbijeenkomst en -groet met Shawn Mendes, Kosten $300

Kaartleden kunnen tickets kopen here vanaf 15u00 ET op maandag 30 november.

American Express launched UNSTAGED in 2010 om miljoenen kaartleden en muziekfans over de hele wereld te verbinden met gerenommeerde entertainers. Van de vroege toegang tot de kaartverkoop tot de introductie van draagbare betaaltechnologie om de muziekfestivalervaring te verbeteren, is American Express al meer dan 25 jaar toegewijd aan het in contact houden van Card Members met de wereld van het entertainment. Deze opwindende aankomende livestream evenementen zijn een andere manier waarop American Express zijn aanbod ontwikkelt om aan de huidige vraag naar virtuele ervaringen te voldoen en Card Members een verhelderend en uniek standpunt te bieden.

Voor meer informatie over American Express ervaringen, bezoek here.

ABOUT AMERIKAANSE EXPRESS

American Express is een wereldwijd geïntegreerd betalingsbedrijf dat klanten toegang biedt tot producten, inzichten en ervaringen die het leven verrijken en zakelijk succes opbouwen. Meer informatie op americanexpress.com en maak contact met ons op facebook.com/americanexpress, instagram.com/americanexpress, linkedin.com/company/american-express, twitter.com/americanexpress, en youtube.com/americanexpress.

Belangrijke links naar producten, diensten en informatie over maatschappelijk verantwoord ondernemen: charge en creditcards, business creditcards, travel services, giftkaarten, prepaid cards, merchant services, Accertify, InAuth, corporate card, business travel, and corporate responsibility.

BOUT THE SHAWN MENDES FOUNDATION

De Shawn Mendes Foundation wil het publiek van Shawn, de huidige jeugdgeneratie, inspireren om te leren over de oorzaken waar ze gepassioneerd over zijn, en hen helpen om de stem te gebruiken die ze hebben om verandering in de wereld te brengen door actie te ondernemen & terug te geven. Als onderdeel van haar voortdurende missie biedt de Foundation middelen en ondersteuning om de stemmen, boodschappen en platformen van jonge leiders die positieve veranderingen teweegbrengen, te versterken. SMF heeft onlangs samengewerkt met Global Citizen Year om de Global Citizen Academy te lanceren, een first-of-its vriendelijke leiderschapservaring voor 2020 afgestudeerden van de middelbare school uit de hele wereld om krachtige en praktische vaardigheden te leren voor een leven van sociale impact. Onlangs heeft SMF $250.000 aan studiebeurzen verstrekt om ervoor te zorgen dat het onderwijs geen belemmering vormt voor de toegang tot de academie en dat studenten van alle economische achtergronden aan de academie kunnen deelnemen. De Stichting heeft samengewerkt met Forests Ontario om zeven hectare aan bomen te planten buiten Ontario, Canada, terwijl SMF en Shawn de afgelopen jaren met verschillende partners hebben samengewerkt op verschillende filantropische gebieden, waaronder Pencils of Promise, VH1 Saves the Music, de Ryan Seacrest Foundation, de TJ Martell Foundation, Global Citizen, Global Changemakers, en Fridays for Future. SMF gaat ook verder met hun primaire Canadese partner, SickKids Ziekenhuis in Toronto door het geven van een subsidie ter ondersteuning van COVID-19 testen, en zal een actieve partner blijven om het ziekenhuis te ondersteunen met diverse inspanningen en evenementen. De Shawn Mendes Foundation is een gesponsord programma van het Social Impact Fund, een 501(c)(3) charitatieve organisatie. Voor informatie, waaronder hoe u kunt doneren, kunt u terecht op ShawnMendesFoundation.org.

Locatie: V.S.

De Aandeelhouder TV

januari 22, 2021

Tesla: Omzetgroei niet te handhaven

januari 22, 2021

Intel verrast | 22 januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX 21 jan 21 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX zet door | januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

updates

 • 08:49

  Nieuwe studie duidt op lagere effectiviteit van de vaccins op COVID-19 varianten & Europa start rood

 • 16:33

  TA van Edward Loef – Opwaartse koersuitbraken

 • 08:46

  Nieuwe all-time highs voor S&P 500 en Nasdaq 100 & Europa start groen

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Rendement sprokkelen

 • 09:09

  ETF van de week: iShares 600 Utilities (EXH9)

 • 08:01

  Netflix blinkt uit & ASML overtreft eigen verwachtingen

 • 17:47

  TA van Edward Loef – TSMC waarschuwing

 • 08:24

  Beleggers negeren strengere coronamaatregelen & stevige winsten in Azië

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Europese bankaandelen tonen veerkracht

Masterclasses

Columns

Nieuw
22 jan 09:16 Redactie

TA DAX: Vermoeidheidsverschijnselen

22 jan 07:12 Nico Inberg

PostNL wordt dividendtopper

21 jan 12:30 Redactie

DAH.nl opende de beurs bij Euronext!