Zoeken in de Aandeelhouder
NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Beursnieuws

Redactie - maandag, 30 november 2020 14:15

3M en Rad AI-partner voor AI-aangedreven efficiëntie voor de radiologierapportage

3M Health Information Systems en Rad AI werken samen om Rad AI's geavanceerde technologie aan te bieden voor het genereren van op maat gemaakte radiologierapportage-impressies, geïntegreerd met 3M™ M*Modal Fluency for Imaging, 3M's complete oplossing voor radiologierapportage en workflowmanagement. Door voort te bouwen op de kunstmatige intelligentie (AI) mogelijkheden van beide bedrijven, zullen 3M en Rad AI het rapportageproces verder stroomlijnen, wat een aanzienlijke tijdwinst oplevert voor radiologen, de burnout verlicht en meer tijd creëert om zich te concentreren op de zorg voor de patiënt.

"Rad AI en 3M hebben een gemeenschappelijk doel om de radiologieteams te helpen sterker en veerkrachtiger te worden in het licht van de groeiende vraag, de complexe regelgeving en de toegenomen concurrentie", aldus Dr. Jeff Chang, ER-radioloog en mede-oprichter van Rad AI. "Door samen te werken kunnen we de radiologie-workflows stroomlijnen, zodat radiologen minder last hebben van burn-out en optimaal kunnen genieten van hun dagelijkse praktijk". Volgens Chang kunnen radiologen een totale tijdsbesparing tot 24 procent ervaren door Rad AI-software te gebruiken om automatisch aangepaste rapportindrukken te genereren als onderdeel van hun standaard spraakgestuurde rapportworkflow.

3M Health Information Systems en Rad AI zal demo de geïntegreerde workflow op RSNA 2020, de jaarlijkse conferentie van de Radiological Society of North America die gepland is voor november. 29 dec. 5 in een virtueel formaat.

Verbeterd met computerondersteunde documentatietechnologie voor artsen (CAPD), biedt 3M Fluency for Imaging proactieve, realtime klinische inzichten aan radiologen, die hen helpen om hiaten in de klinische documentatie te dichten. Nauwkeurige documentatie en codering zijn een cruciaal aandachtspunt voor de radiologiepraktijk gezien de grote veranderingen in de voor januari 2021 geplande codering van de Evaluation and Management (E/M) Services (E/M).

Abercrombie Radiology, een aanbieder van beeldvormingsdiensten met 25 radiologen in Knoxville, TN, gebruikt 3M Fluency for Imaging geïntegreerd met het 3M™ CodeAssist™-systeem voor professionele honoreringscodering om de naleving van de codering en een nauwkeurige vergoeding te bevorderen. In een pilot met geautomatiseerde CAPD-druppels voor slechts drie codeerconcepten konden radiologen meer specifieke documentatie vastleggen voor een verwachte financiële impact van $150.000 op jaarbasis in de vorm van een hogere vergoeding.

"Zoals alle radiologiepraktijken is het bijhouden van de veranderende regelgeving belangrijk voor onze financiële gezondheid", zegt Shannon Hampson, chief executive officer van Abercrombie Radiology. "3M M*Modale technologie helpt onze radiologen om het volledige verhaal van de patiënt in real-time te documenteren, tijdens hun standaard rapportageworkflow. We vermijden backend codeervragen en -correcties, zodat onze radiologen zich kunnen concentreren op de zorg voor de patiënt. En het geeft ons het vertrouwen dat onze codering en terugbetaling zo accuraat mogelijk is."

In de KLAS Category Leader, Front-End Speech Recognition, Imaging voor 2020, combineert 3M Fluency for Imaging geavanceerde front-end spraakherkenningstechnologie met geïntegreerde productiviteitsverhogende tools voor het sneller creëren van diagnostische interpretaties van hogere kwaliteit. Daarnaast biedt 3M™ M*Modal Scout AI-gestuurde analyses die helpen bij het bewaken en verbeteren van de algehele klinische en bedrijfsresultaten.

3M Health Information Systems is een divisie van 3M Health Care, onderdeel van 3M Company. Voor meer informatie over de 3M M*Modal Fluency for Imaging, bezoek www.3m.com/his.

Over Rad AI

Rad AI heeft tot doel de workflow van de radiologie te stroomlijnen, waardoor radiologen tijd kunnen besparen en de consistentie van de rapporten kunnen verbeteren, terwijl de burn-out van de radioloog wordt verminderd. Mede-opgericht door de jongste Amerikaanse radioloog in het verleden, werkt Rad AI met 5 van de 10 grootste radiologiepraktijken in de VS en breidt zich snel uit. Rad AI is gevestigd in Berkeley, CA, en wordt gesteund door Gradient (het AI-fonds van Alphabet, dat investeert in de topbedrijven die AI gebruiken om hun vakgebied positief te transformeren). Leer meer over Rad AI op www.radai.com or on Twitter @radai.

Over 3M

Bij 3M passen we de wetenschap toe op een collaboratieve manier om het leven dagelijks te verbeteren. Met een omzet van 32 miljard dollar hebben onze 96.000 medewerkers contact met klanten over de hele wereld. Lees meer over de creatieve oplossingen van 3M voor de problemen van de wereld op www.3M.com of op Twitter @3M of @3MNews.

CodeAssist is een handelsmerk van 3M Company.

De Aandeelhouder TV

januari 22, 2021

Tesla: Omzetgroei niet te handhaven

januari 22, 2021

Intel verrast | 22 januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX 21 jan 21 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

januari 21, 2021

AEX zet door | januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

updates

 • 08:49

  Nieuwe studie duidt op lagere effectiviteit van de vaccins op COVID-19 varianten & Europa start rood

 • 16:33

  TA van Edward Loef – Opwaartse koersuitbraken

 • 08:46

  Nieuwe all-time highs voor S&P 500 en Nasdaq 100 & Europa start groen

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Rendement sprokkelen

 • 09:09

  ETF van de week: iShares 600 Utilities (EXH9)

 • 08:01

  Netflix blinkt uit & ASML overtreft eigen verwachtingen

 • 17:47

  TA van Edward Loef – TSMC waarschuwing

 • 08:24

  Beleggers negeren strengere coronamaatregelen & stevige winsten in Azië

 • 17:14

  TA van Edward Loef – Europese bankaandelen tonen veerkracht

Masterclasses

Columns

Nieuw
22 jan 09:16 Redactie

TA DAX: Vermoeidheidsverschijnselen

22 jan 07:12 Nico Inberg

PostNL wordt dividendtopper

21 jan 12:30 Redactie

DAH.nl opende de beurs bij Euronext!