Zoeken in de Aandeelhouder
NED25 *
NLMID *
BE20 *
NAS100 *
US30 *
USA500 *
VIX *
EUR/USD *

Beursnieuws

Redactie - vrijdag, 27 november 2020 12:30

Biogene en salietherapeutica kondigen wereldwijde samenwerking aan om potentiële doorbraaktherapieën voor depressie en bewegingsstoornissen te ontwikkelen en te commercialiseren.

Biogen Inc. (Nasdaq: BIIB) en Sage Therapeutics, Inc. (Nasdaq: SAGE) kondigde aan dat ze een wereldwijde samenwerking en licentieovereenkomst hebben uitgevoerd om gezamenlijk zuranolon (SAGE-217) te ontwikkelen en te commercialiseren voor ernstige depressieve stoornissen (MDD), postpartum depressie (PPD) en andere psychiatrische stoornissen en SAGE-324 voor essentiële tremor en andere neurologische aandoeningen.

Dit persbericht is voorzien van multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20201127005340/en/

"We zijn enthousiast over het potentieel om de toonaangevende capaciteiten van Biogen op het gebied van neurowetenschappen samen te brengen met de diepe expertise van Sage in de psychiatrie," zei Michel Vounatsos, Biogen's Chief Executive Officer. "Grote depressieve stoornis treft ongeveer 17 miljoen mensen in de VS alleen al en is een veel voorkomende co-morbiditeit van meerdere neurologische stoornissen in de kern van Biogen's therapeutische gebieden. Er is een enorme onvervulde medische behoefte in depressie, en we zijn optimistisch over het potentieel voor zuranolon om de behandeling van depressie te helpen transformeren en het stigma dat vaak geassocieerd wordt met chronisch gebruik van antidepressiva aan te pakken" .

"Met de recente en nog te verwachten data-uitvoer voor zuranolone en SAGE-324 is de tijd rijp voor een samenwerking tussen twee gelijkgestemde bedrijven die zich inzetten voor patiënten en gedreven worden door een passie voor neurowetenschappen en de gezondheid van de hersenen", aldus Mike Cloonan, Chief Operating Officer bij Sage Therapeutics. "Door deze samenwerking hebben Sage en Biogen de potentie om samen iets groters op te bouwen dan ze in hun eentje hadden kunnen doen. We zullen gebruik maken van elkaars bestaande expertise en tegelijkertijd nieuwe mogelijkheden blijven opbouwen in onze inspanningen om paradigmaverschuivingen te creëren in de behandeling van depressie, PPD en essentiële tremor - aandoeningen die met weinig behandelingsinnovaties te lang zijn blijven bestaan. Bovendien wordt verwacht dat het geld van de samenwerking Sage in staat zal stellen het waardepotentieel voor zijn pijplijn te versnellen en uit te breiden en dat het de strategische, financiële en operationele flexibiliteit van Sage zal verbeteren en onze multi-franchise aanpak zal versterken".

Zuranolone, een potentiële eersteklas, twee weken durende orale therapie in ontwikkeling voor de behandeling van MDD en PPD, is momenteel in Fase 3 ontwikkeling als onderdeel van de klinische programma's LANDSCAPE en NEST. Zuranolone heeft een baanbrekende therapie-aanduiding van de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) voor MDD en heeft, indien succesvol ontwikkeld en goedgekeurd, het potentieel om een nieuw behandelingsparadigma in depressie te zijn.

De visie op zuranolon in MDD en PPD is gebaseerd op het potentieel ervan, dat wordt geëvalueerd in de ontwikkelingsprogramma's LANDSCAPE en NEST, om snel te kunnen werken en ook na de periode van dosering duurzame voordelen te kunnen blijven bieden. Samen kunnen deze twee kenmerken, indien ze worden ondersteund door positieve klinische doeltreffendheid en veiligheidsgegevens, een alternatief bieden voor de manier waarop depressie vandaag de dag wordt behandeld op basis van een doelprofiel van een "zo nodig" kort behandelingsproces voor een depressieve episode, met een snelle en duurzame doeltreffendheid en een gunstige verdraagbaarheid. De ontwikkeling van een "noodzakelijke" behandeling voor depressie kan de moeilijkheden die gepaard gaan met het chronische gebruik van antidepressiva helpen verlichten en kan de kwaliteit van leven en de therapietrouw van de patiënt verbeteren.

Naar schatting 17 miljoen Amerikanen ervaren elk jaar symptomen van MDD. Bovendien bleek uit een artikel in september 2020 van de American Medical Association dat de symptomen van depressies in de VS tijdens de COVID-19-pandemie meer dan drie keer zo groot zijn als voorheen. MDD is een van de grootste veroorzakers van invaliditeit in de VS en wereldwijd.

Postnatale depressie is een belangrijke depressieve episode die kan optreden tijdens de zwangerschap of na de bevalling en is een van de meest voorkomende medische complicaties tijdens en na de zwangerschap. In de VS heeft naar schatting 1 op de 8 moeders last van PPD, wat neerkomt op ongeveer 500.000 gevallen per jaar.

Indien goedgekeurd, zou zuranolon ook zeer complementair zijn aan verschillende therapeutische aandachtsgebieden van Biogen, waaronder multiple sclerose (MS), de ziekte van Alzheimer (AD), spinale spieratrofie (SMA), amyotrofe laterale sclerose (ALS) en de ziekte van Parkinson (PD). Depressie is een veel voorkomende co-morbiditeit bij patiënten met deze neurologische aandoeningen en hun verzorgers. Biogen schat dat ~ 50 procent van de patiënten met MS, ~ 40 procent van de patiënten met AD, ~ 50 procent van de patiënten met PD, ~ 30 procent van de patiënten met ALS en ~ 60 procent van de SMA zorgverleners een depressie ervaren. Daarnaast zien veel patiënten met AD psychiaters als onderdeel van hun diagnostische en/of behandelingsreis.

Zuranolone is een volgende generatie positieve allosterische modulator van de gamma-aminoboterzuurreceptor (GABAA). Het GABAA systeem is de belangrijkste remmende signaalweg van de hersenen en het centrale zenuwstelsel (CZS) en draagt aanzienlijk bij aan het reguleren van de CZS-functie. Dit werkingsmechanisme is een nieuwe benadering die een nieuwe klasse van antidepressiva mogelijk maakt.

Tot op heden zijn er twee positieve spilstudies afgerond met zuranolon 30 mg, één in MDD (MDD-201) en één in PPD (ROBIN-studie). Bovendien, terwijl de Fase 3 MOUNTAIN studie van zuranolon in MDD niet aan het primaire eindpunt voldeed, suggereren de bemoedigende gegevens van de onlangs aangekondigde MOUNTAIN zes maanden durende follow-up periode en de topline interim SHORELINE studie analyse, dat zuranolon, indien succesvol ontwikkeld en goedgekeurd, uniek gepositioneerd kan worden als een verstorende, onderscheidende en nieuwe behandelingsaanpak voor patiënten. Biogen en Sage zijn van mening dat zuranolon klinisch actief is in MDD op basis van de tot nu toe verzamelde gegevens en kijken uit naar de geplande data-uitlezingen in 2021.

Sage volgt drie ontwikkelingstrajecten voor zuranolon in de VS: PPD; acute rapid response therapie (RRT) bij MDD wanneer deze samen met nieuwe standaard antidepressiva wordt geïnitieerd; en "as-needed," of episodische, behandeling van MDD. Als gevolg hiervan voert Sage vier aanvullende cruciale studies uit waarin een dosis van 50 mg zuranolon wordt geëvalueerd: een fase 3-onderzoek bij PPD (SKYLARK, PPD-301), een fase 3-onderzoek naar het gebruik als acute RRT bij patiënten met MDD wanneer ze samen met nieuwe standaard antidepressiva worden geïnitieerd (CORAL, MDD-305), een fase 3-onderzoek bij de acute behandeling van MDD (WATERFALL, MDD-301B) en een open-label fase 3-onderzoek naar de veiligheid, verdraagbaarheid en werkzaamheid op lange termijn van "als-noodzakelijke" herhalingsbehandelingen (SHORELINE, MDD-303). De gegevens van deze studies worden in 2021 verwacht.

Bij het afsluiten van de transactie zullen Biogen en Sage samenwerken om de ontwikkelings- en commercialiseringsstrategie voor zuranolone verder te definiëren. Naast PPD en MDD kan zuranolon ook potentieel hebben bij andere psychiatrische stoornissen, waaronder bipolaire stoornis en gegeneraliseerde angststoornis.

SAGE-324 is een volgende generatie positieve allosterische modulator van GABAA receptoren in Fase 2 ontwikkeling voor essentiële tremor met potentieel in andere neurologische aandoeningen zoals epilepsie en PD. Essentiële tremor is een van de meest voorkomende bewegingsstoornissen die naar schatting meer dan zes miljoen patiënten in de VS treffen, en de huidige zorgstandaard kan voor velen ontoereikend zijn. Na bemoedigende resultaten van een open-labelonderzoek naar essentiële tremor in fase 1 heeft Sage SAGE-324 doorgeschakeld naar het fase 2a KINETIC-onderzoek, dat Sage momenteel uitvoert. De KINETIC-studie is een 28-daagse placebogecontroleerde studie bij patiënten met essentiële tremor die naar verwachting in 2021 zal worden uitgelezen. Na afronding van de transactie zullen Biogen en Sage samenwerken om de ontwikkelings- en commercialiseringsstrategie voor SAGE-324 bij essentiële tremor verder te definiëren en, indien van toepassing, voor mogelijke uitbreiding naar andere neurologische aandoeningen.

Terms van de samenwerking

De strategische samenwerking is globaal in werkingsgebied en in het kader van de voorwaarden van de overeenkomst, zal de Salie $1.525 miljard in contant geld ontvangen dat uit een vooruitbetaling van $875 miljoen en een $650 miljoen gelijkheidsinvestering in Salie van de aankoop van ongeveer 6.2 miljoen onlangs uitgegeven aandelen van de gewone aandelen van de Salie aan een prijs van $104.14 per aandeel moet worden samengesteld, dat een premie van 40 percenten over de 30 dag volume-gewogen gemiddelde aandeelprijs van $74.39 per aandeel vanaf 25 November, 2020 vertegenwoordigt.

Indien de zuranolone- en SAGE-324-programma's bepaalde ontwikkelings- en commercià "le mijlpalen bereiken, zal Sage in aanmerking komen om tot ongeveer $1,6 miljard aan potentià "le mijlpaalbetalingen te ontvangen.

Biogen en Sage zullen de verantwoordelijkheid en de kosten voor de ontwikkeling en de winst en het verlies voor de commercialisering in de VS delen (50 procent Biogen; 50 procent Sage). Buiten de VS, zal Biogen verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en commercialisering, met uitzondering van Japan, Taiwan en Zuid-Korea met betrekking tot zuranolone, en zal Sage gedifferentieerde royalty's betalen in de hoge tienerjaren tot lage twintiger jaren.

Het sluiten van de transactie is afhankelijk van de voltooiing van de herziening in het kader van de antitrustwetgeving, met inbegrip van de Hart-Scott-Rodino (HSR) Antitrust Improvements Act van 1976 in de VS, en andere gebruikelijke sluitingsvoorwaarden. De transactie zal naar verwachting eind januari 2021 worden afgerond.

BofA Securities en Guggenheim Securities traden op als financieel adviseur van Biogen. Goldman Sachs & Co. LLC treedt op als exclusief financieel adviseur van Sage.

Conferentie Belinformatie

Sage zal een conferentiegesprek organiseren om de samenwerking maandag 30 november om 8 uur 's ochtends te bespreken. De levende webcast kan op de investeerderspagina van de website van Sage bij investor.sagerx.com. Een replay van de webcast zal ongeveer twee uur na afloop van het evenement beschikbaar zijn op de website van Sage en zal tot 30 dagen worden gearchiveerd.

Op maandag 30 november om 9.00 uur 's ochtends zal Biogen een live conferentiegesprek organiseren om de samenwerking te bespreken, die toegankelijk zal zijn via de Investeerderssectie van de website van Biogen, www.biogen.com.

Over Biogen

Bij Biogen is onze missie duidelijk: we zijn pioniers in de neurowetenschappen. Biogen ontdekt, ontwikkelt en levert wereldwijd innovatieve therapieën voor mensen die leven met ernstige neurologische en neurodegeneratieve ziekten en de bijbehorende therapeutische begeleiding. Als een van 's werelds eerste wereldwijde biotechnologiebedrijven werd Biogen in 1978 opgericht door Charles Weissmann, Heinz Schaller, Kenneth Murray en Nobelprijswinnaars Walter Gilbert en Phillip Sharp. Vandaag de dag heeft Biogen de toonaangevende portefeuille van geneesmiddelen voor de behandeling van multiple sclerose, heeft het de eerste goedgekeurde behandeling voor spinale spieratrofie geïntroduceerd, commercialiseert het biosimilars van geavanceerde biologische geneesmiddelen en is het gericht op het bevorderen van onderzoeksprogramma's op het gebied van multiple sclerose en neuroimmunologie, de ziekte van Alzheimer en dementie, neuromusculaire aandoeningen, bewegingsstoornissen, oogheelkunde, immunologie, neurocognitieve stoornissen, acute neurologie en pijn.

Wij plaatsen regelmatig informatie die belangrijk kan zijn voor beleggers op onze website op www.biogen.com. Volg ons op sociale media - Twitter, LinkedIn, Facebook, YouTube.

Over Salietherapie

Sage Therapeutics is een biofarmaceutisch bedrijf dat zich inzet voor de ontwikkeling van nieuwe therapieën met het potentieel om het leven van mensen met slopende hersenaandoeningen te transformeren. We streven naar nieuwe paden met als doel het verbeteren van de gezondheid van de hersenen, en onze depressie-, neurologie- en neuropsychiatriefranchise programma's hebben als doel de manier waarop hersenaandoeningen worden bekeken en behandeld te veranderen. Onze missie is om medicijnen te maken die er toe doen, zodat mensen sneller beter kunnen worden. Ga voor meer informatie naar www.sagerx.com.

Biogene veilige haven

Dit perscommuniqué bevat toekomstgerichte verklaringen, die overeenkomstig de veilige havenbepalingen van het Privé Akte van de Hervorming van het Proces van Effecten van 1995, met inbegrip van verklaringen met betrekking tot de potentià "le voordelen en de resultaten worden afgelegd die door Biogen voorgestelde samenwerking met Sage kunnen worden bereikt; de voorzien voltooiing en de timing van de voorgestelde transactie; de potentià "le voordelen, de veiligheid en de doeltreffendheid van zuranolone en SAGE-324; het klinische ontwikkelingsprogramma en de gegevensuitlezingen voor zuranolon en SAGE-324; de mogelijke behandeling van depressies, inclusief MDD en PPD, essentiële tremor en andere neurologische aandoeningen; het potentieel van de commerciële activiteiten en pijplijnprogramma's van Biogen; de strategie en plannen van Biogen; risico's en onzekerheden in verband met de ontwikkeling en commercialisering van geneesmiddelen; en de toekomstige financiële en bedrijfsresultaten van Biogen. Deze toekomstgerichte verklaringen kunnen vergezeld gaan van woorden als "doel", "anticiperen", "geloven", "kunnen", "verwachten", "voorspellen", "doel", "plannen", "potentieel", "mogelijk", "wil", "zou" en andere woorden en termen met een vergelijkbare betekenis. De ontwikkeling en commercialisering van geneesmiddelen brengt een hoog risico met zich mee en slechts een klein aantal onderzoeks- en ontwikkelingsprogramma's resulteert in de commercialisering van een product. Resultaten in klinische proeven in een vroeg stadium zijn mogelijk niet indicatief voor volledige resultaten of resultaten van latere of grootschaligere klinische proeven en zorgen niet voor goedkeuring door de regelgevende instanties. U mag niet te veel vertrouwen stellen in deze verklaringen of in de gepresenteerde wetenschappelijke gegevens.

Deze verklaringen brengen risico's en onzekerheden met zich mee die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten materieel verschillen van de resultaten die in dergelijke verklaringen tot uiting komen, met inbegrip van, maar niet beperkt tot: risico's dat de voorgestelde transactie niet tijdig of helemaal niet zal worden voltooid; de mogelijkheid dat aan bepaalde sluitingsvoorwaarden voor de voorgestelde transactie niet zal worden voldaan; onzekerheid over de vraag of de verwachte voordelen van de voorgestelde samenwerking kunnen worden bereikt; risico's van onverwachte hindernissen, kosten of vertragingen; onzekerheid over het succes van de ontwikkeling en de mogelijke commercialisering van zuranolon en SAGE-324, die onder andere kan worden beïnvloed door onverwachte zorgen die kunnen voortvloeien uit aanvullende gegevens of analyses, het optreden van negatieve veiligheidsincidenten, het niet verkrijgen van wettelijke goedkeuringen in bepaalde rechtsgebieden, het niet beschermen en afdwingen van gegevens, intellectuele eigendomsrechten en andere eigendomsrechten en onzekerheden met betrekking tot claims en uitdagingen op het gebied van intellectuele eigendom; productaansprakelijkheidsclaims; samenwerkingsrisico's met derden; en de directe en indirecte gevolgen van de lopende COVID-19-pandemie voor de activiteiten, bedrijfsresultaten en financiële situatie van Biogen. Het voorgaande beschrijft veel, maar niet alle, factoren die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten afwijken van de verwachtingen van Biogen in een toekomstgerichte verklaring. Investeerders moeten deze waarschuwingsverklaring overwegen, evenals de risicofactoren die in het meest recente jaarverslag of kwartaalrapport van Biogen en in andere rapporten die Biogen heeft ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission. Deze verklaringen zijn gebaseerd op de huidige overtuigingen en verwachtingen van Biogen en spreken slechts vanaf de datum van dit persbericht. Biogen neemt geen enkele verplichting op zich om enige toekomstgerichte verklaringen publiekelijk bij te werken, hetzij als gevolg van nieuwe informatie, toekomstige ontwikkelingen of anderszins.

Sage Therapeutics Safe Harbor

Dit perscommuniqué bevat toekomstgerichte verklaringen, afgelegd op grond van de veilige haven bepalingen van het Privé Akte van de Hervorming van het Proces van Effecten van 1995, met inbegrip van verklaringen met betrekking tot: de potentiële voordelen en resultaten die kunnen worden bereikt door de voorgestelde samenwerking van Sage met Biogen; de verwachte voltooiing van de voorgestelde transactie; de verwachte betalingen die kunnen worden ontvangen als alle mijlpalen onder de overeenkomst met Biogen worden gehaald; de potentiële voordelen, veiligheid en doeltreffendheid van zuranolone en SAGE-324, en het potentieel van de productkandidaten, indien succesvol, om de manier waarop bepaalde ziekten en aandoeningen worden behandeld te veranderen; het geplande klinische ontwikkelingsprogramma en de verwachte timing van de gegevensuitlezing voor zuranolon en SAGE-324; het potentieel voor een succesvolle ontwikkeling en goedkeuring van zuranolon en SAGE-324 en het potentieel voor toekomstige commercialisering; schattingen van het aantal patiënten met MDD, PPD en essentiële tremor; en de doelstellingen, de mogelijkheden en het potentieel voor de activiteiten van Sage. Deze toekomstgerichte uitspraken zijn geen beloftes of garanties voor toekomstige prestaties en zijn onderhevig aan een verscheidenheid aan risico's en onzekerheden, waarvan vele buiten de controle van Sage liggen, die ertoe kunnen leiden dat de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van de resultaten die in deze toekomstgerichte uitspraken worden overwogen, met inbegrip van de risico's die dat met zich meebrengt: het is mogelijk dat de voorgestelde transactie niet tijdig of helemaal niet wordt voltooid; het is mogelijk dat aan bepaalde voorwaarden voor het sluiten van de voorgestelde transactie niet wordt voldaan; het is mogelijk dat de verwachte voordelen van de voorgestelde samenwerking nooit worden bereikt; het is mogelijk dat de resultaten van tussentijdse gegevensverminderingen van een klinische studie geen afspiegeling zijn van de resultaten die in de volledige studie zullen worden bereikt wanneer deze eenmaal is voltooid; het is mogelijk dat het succes van niet-klinische studies of van eerdere klinische studies niet wordt herhaald of waargenomen in lopende of toekomstige studies, en dat de lopende en toekomstige niet-klinische en klinische resultaten niet aan hun primaire of belangrijkste secundaire eindpunten voldoen of onvoldoende zijn om een product zonder verder ontwikkelingswerk op de markt te brengen of om wettelijke goedkeuring te verkrijgen, of dat zij de verdere ontwikkeling in het geheel niet ondersteunen; in elk stadium van de ontwikkeling kunnen zich negatieve resultaten voordoen die een negatief effect hebben op de verdere ontwikkeling of die aanvullende niet-klinische en klinische werkzaamheden vereisen die mogelijk geen positieve resultaten opleveren; bij de hogere doses zuranolon of SAGE-324 die momenteel worden onderzocht, kunnen zich andere of ernstigere ongewenste voorvallen voordoen; er kunnen problemen ontstaan met de werkzaamheid of duurzaamheid van een kortdurende behandeling of een mede geïnitieerde behandeling met zuranolon of er kunnen veiligheids- en werkzaamheidsproblemen zijn met betrekking tot herbehandeling met zuranolon of een chronische behandeling met SAGE-324 die aanvullende niet-klinische studies of klinische onderzoeken vereisen; vertragingen bij het starten van de dosering of bij de uitvoering of voltooiing van lopende en geplande klinische studies kunnen gevolgen hebben voor de verwachte tijdschema's; COVID-19 kan gevolgen hebben voor de tijdschema's voor de klinische ontwikkeling; de FDA kan uiteindelijk besluiten dat de opzet of de resultaten van voltooide en geplande klinische studies voor zuranolon of SAGE-324, zelfs als deze positief zijn, niet voldoende zijn voor goedkeuring door de regelgevende instanties in de indicaties waarop ons ontwikkelingsplan zich richt; de werkelijke omvang van de MDD, PPD en essentiële tremorpatiëntenpopulaties kan aanzienlijk lager zijn dan de schattingen; Het is mogelijk dat Sage niet de operationele, strategische of financiële flexibiliteit of de mogelijkheden tot waardecreatie krijgt die zij verwacht van de samenwerking met Biogen; er kunnen andere onverwachte hindernissen zijn in de ontwikkeling en productie van zuranolone of SAGE-324 die de geplande activiteiten of resultaten kunnen vertragen of beïnvloeden; evenals de risico's die uitgebreider worden besproken in het hoofdstuk "Risicofactoren" in het meest recente kwartaalrapport van Sage over formulier 10-Q, evenals discussies over potentiële risico's, onzekerheden en andere belangrijke factoren in onze latere deponeringen bij de Securities and Exchange Commission. Bovendien vertegenwoordigen alle toekomstgerichte verklaringen slechts vanaf vandaag de standpunten van Sage, en zouden zij niet moeten worden vertrouwd als vertegenwoordigers van de standpunten van Sage vanaf een latere datum. Wij wijzen uitdrukkelijk elke verplichting af om toekomstgerichte verklaringen bij te werken.

De Aandeelhouder TV

januari 15, 2021

AEX klaar voor 700 punten

januari 15, 2021

AEX week 2 2021 11:30 uur – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

januari 15, 2021

Start cijferseizoen | 15 januari 2021 | Markets Update van BNP Paribas Markets

januari 14, 2021

AEX 14 jan 21 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

updates

 • 08:38

  Amerikaanse beurshuizen positief over Europese aandelen & beursdag start rood

 • 17:35

  TA van Edward Loef – Beleggen in China of Noord-Amerika?

 • 08:20

  Biden wil $2 biljoen extra & China heeft record handelsoverschot

 • 17:18

  TA van Edward Loef – Carrefour overnamekandidaat

 • 15:07

  Goudprijs verwachting 2021 – Waar gaat de goudprijs heen?

 • 10:56

  ETF van de week: Platinum (VZLA)

 • 08:33

  Aandelen blijven onverschillig bij Amerikaanse politieke situatie en olie zet triomftocht verder

 • 17:35

  TA van Edward Loef – Pfizer en Moderna resistent tegen koersrisico’s?

 • 08:36

  Trump zorgt voor sell off van Big Tech & Tesla meer waard dan energiesector VS

Masterclasses

 • 21 januari

  Voorspellen de grafieken verdere koersstijgingen?

Columns

Nieuw
15 jan 07:53 Nico Inberg

Euronav: Tankers bijna gratis

15 jan 07:51 Redactie

3 aandelentips in de energiesector

14 jan 14:56 Redactie

Kijk terug! Chatten met Nico