Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

Redactie - donderdag, 19 november 2020 14:00

Walmart en North Carolina A&T State University Team tot Lancering ‘Equity in Education Initiative’.

Vandaag de dag kondigen Walmart en Amerika's grootste en historisch hooggeplaatste zwarte universiteit, North Carolina A& T State University, plannen aan om het Equity in Education Initiative te lanceren, een nieuw programma dat gericht is op het verhogen van het aantal Afrikaans-Amerikaanse universiteitsgediplomeerden die een carrière op gebieden die van cruciaal belang zijn voor het personeelsbestand van de natie, veiligstellen. Het programma zal niet-gegradueerde studenten met aangepaste middelen en hulp steunen aangezien zij graden in zaken, techniek en andere professionele disciplines nastreven.

Het Equity in Education Initiative, aangedreven door een investering van 5 miljoen dollar via Walmart, de grootste bedrijfsinvestering in North Carolina A& T tot op heden, zal een spectrum van middelen leveren door middel van vier aandachtsgebieden:

 • Het Black Male Initiative, gevestigd in het Willie A. Deese College of Business and Economics en gecreëerd en uitgevoerd met zaadfinanciering door het ELC, zal zich richten op de prestaties, het behoud en het afstuderen van zwarte mannen, vaak lager dan die van hun vrouwelijke leeftijdsgenoten.
 • Het Leiderschap Cohort Initiatief zal worden ondersteund door Management Leiderschap voor Morgen (MLT), en zal mannelijke en vrouwelijke studenten in de hogescholen van het bedrijfsleven en de techniek voorzien van de vaardigheden, coaching en connecties om hun professionele carrière na het afstuderen te versnellen.
 • Advancing Blacks in Engineering heeft als doel om niet alleen nog meer afgestudeerden in de techniek te produceren, maar hen ook voor te bereiden op leidinggevende functies binnen het vak, dat van oudsher door de meerderheid van de bevolking wordt gedomineerd.
 • Scholarship Support zal beschikbaar worden gesteld voor studenten. Hoewel North Carolina A&T tot de meest betaalbare universiteiten van het land behoort, kan het onderwijs voor veel gezinnen ontmoedigend zijn.

Elk aandachtsgebied zal de academische prestaties ondersteunen, de kritische middelen die nodig zijn om op tijd en met minder schuldenlast af te studeren, de afgestudeerden voorbereiden op de eerste bestemming van hun carrière en de sociale mobiliteit uitbreiden door middel van extra economische trajecten.

Het "Equity in Education Initiative" is niet alleen een belangrijke stap in het bevorderen van Walmart's focus op het elimineren van barrières voor kansen, het legt ook fundamentele bouwstenen met een diverse pool van talent waarvan we hopen dat het op een dag zal overwegen om lid te worden van het Walmart team," zei Donna Morris, executive vice-president en chief people officer bij Walmart. "Wij concentreren ons op de bouw van een Walmart voor iedereen en wij weten dat deze programma's ten goede zullen komen aan de studenten, terwijl ze ook helpen om die visie te bevorderen.

De investering van $5 miljoen voor het Initiatief van de Gelijkheid in Onderwijs is naast de bredere $100 miljoen Walmart en de Walmart Stichting kondigde deze zomer aan om een nieuw centrum voor rassengelijkheid te creà "ren. Walmart kondigde ook vier gedeelde waardenetwerken (SVNs) aan die zich op rassengelijkheid in het strafrecht, het onderwijs, de financià "le en gezondheidszorgsystemen van onze natie concentreren. Dit is het eerste grote initiatief van de SVN's, gedreven door het onderwijs SVN.

Deelnemers aan het Equity in Education Initiative krijgen de mogelijkheid om business case studies uit te voeren die Walmart biedt als onderdeel van een rigoureus loopbaanbegeleidingscurriculum.

"Als een toonaangevende bèta/technische universiteit met jarenlange sterke punten in het bedrijfsleven zijn we altijd geïnteresseerd in het vergroten van de omvang en de academische kracht van ons studentencorps en het aantal uitstekende afgestudeerden dat we de wereld in sturen", aldus N.C. A&T Kanselier Harold L. Martin, Sr. "We zijn diepgaand dankbaar voor de steun van Walmart en het partnerschap van onze collega's bij The ELC en MLT. Hun collectieve betrokkenheid bij het Equity in Education Initiative zal ervoor zorgen dat dit initiatief nog vele jaren zijn vruchten afwerpt".

"Wij juichen Walmart's inzet voor het Equity in Education programma toe, waardoor we het Black Male Initiative naar een bredere groep N.C. A&T studenten kunnen brengen," zegt Crystal E. Ashby, interim president en CEO van de Executive Leadership Council. "We hebben het Black Male Initiative ontworpen met de specifieke bedoeling om te investeren in het levenstraject van jonge zwarte mannen en dit te veranderen. Wij waarderen Walmart's actie om de prestatiekloof tussen jonge zwarte mannen en vrouwen, en jonge zwarte mannen en de meerderheid van de bevolking, op het niveau van de universiteit te dichten".

"Zestig procent van de 450.000 Zwarte en Latijnse studenten die elk jaar afstuderen aan de universiteit, eindigen werkloos of in banen waarvoor geen vierjarig diploma nodig is. Dat is niet acceptabel", zegt John Rice, oprichter en CEO van MLT. "Ons doel is om deze studenten uit te rusten met de professionele begeleiding, het high performance playbook en de connecties met de werkgever om ervoor te zorgen dat ze een baan krijgen die economische mobiliteit voor hen en hun gezin oplevert.

Het initiatief heeft een looptijd van vijf jaar en zal in de loop van drie semesters, vanaf begin 2021, worden uitgerold.

Over Walmart

Walmart Inc. (NYSE:WMT) helpt mensen over de hele wereld geld te besparen en beter te leven - altijd en overal - in winkels, online en via hun mobiele apparaten. Elke week bezoeken meer dan 265 miljoen klanten en leden ongeveer 11.500 winkels onder 56 banners in 27 landen en eCommerce websites. Met een omzet van $524 miljard in het boekjaar 2020 heeft Walmart wereldwijd meer dan 2,2 miljoen medewerkers in dienst. Walmart blijft een leider in duurzaamheid, bedrijfsfilantropie en werkgelegenheid. Aanvullende informatie over Walmart kan worden gevonden door corporate.walmart.com, op Facebook op facebook.com/walmart en op Twitter op twitter.com/walmart.

Over North Carolina A&T State University

North Carolina Agricultural and Technical State University is historisch gezien de grootste zwarte universiteit van het land, en ook de top ranking (Money magazine, Best Colleges 2020). Het is een land-subsidie, doctorale universiteit, geclassificeerd als "hoog onderzoek" door de Carnegie Foundation, en een constituerend lid van de Universiteit van North Carolina System. A&T staat bekend om zijn leiderschap in het produceren van afgestudeerden in techniek, landbouw en andere bèta/technische vakgebieden. De universiteit werd opgericht in 1891 en is gevestigd in Greensboro, North Carolina.

Over de Raad voor het Uitvoerend Management

De Executive Leadership Council opent kanalen voor de ontwikkeling van Black executives om het bedrijfsleven en onze gemeenschappen positief te beïnvloeden. The ELC, een onafhankelijke non-profit organisatie zonder winstoogmerk 501(c)(3) opgericht in 1986, is de belangrijkste ledenorganisatie die zich inzet voor het vergroten van het aantal wereldwijde Black executives in C-suites, in bedrijfsbesturen en in wereldwijde ondernemingen. De leden, bestaande uit meer dan 800 huidige en voormalige Black CEO's, senior executives en raad van bestuur van Fortune 1000 en Global 500 bedrijven, en ondernemers van topbedrijven, werken aan een inclusieve zakelijke leiderschapspijplijn die wereldwijde zwarte leiders in staat stelt om een impactvolle bijdrage te leveren aan de markt en de wereldwijde gemeenschappen die zij bedienen. Voor meer informatie, bezoek www.elcinfo.com.

Over Management Leiderschap voor Morgen

Management Leadership for Tomorrow (MLT) is een nationale non-profit organisatie die werkt aan het transformeren van de leiderschapspijpleidingen van ons land en het vergroten van de toegang tot de Amerikaanse Droom. MLT biedt Black, Latinx en Native American talent de begeleiding, het draaiboek en de netwerken die ze nodig hebben om uit te blinken in een carrière met een hoog projectief karakter, om de economische mobiliteit van hun gezinnen veilig te stellen en om senior leiders met een hoge impact te worden die zijn uitgerust om te pleiten voor kwetsbare gemeenschappen. MLT biedt ook een uitgebreide oplossing voor instellingen, die het aanbod van best-in-class werving, behoud en diversiteitsstrategie combineert. Lees meer op www.mlt.org.

De Aandeelhouder TV

december 3, 2020

AEX 3 dec 20 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

december 3, 2020

Nederlandse economie krimp met bijna 3 procent in vierde kwartaal

december 3, 2020

Euro zet opmars voort | 3 december 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

december 2, 2020

AEX 2 dec 20 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

Het laatste beursnieuws

updates

 • 17:59

  TA van Edward Loef – BESI en ASMI zijn een geschenk

 • 08:55

  China opent armen voor buitenlandse investeerders & Europa opent onveranderd

 • 18:41

  TA van Edward Loef – Euro schiet omhoog

 • 10:53

  ETF van de week: iShares MSCI China (ICGA)

 • 08:38

  VIX signaleert mogelijke pullback – brexitonderhandelaars mikken op dit weekend

 • 17:17

  TA van Edward Loef – Heilzaam vaccin voor speculanten

 • 08:13

  Nikola en Moderna zijn de twee uitschieters – Europa start groen

 • 17:32

  TA van Edward Loef – Inzoomen op Zoom Video Communications

 • 08:02

  November wordt een topmaand & alle ogen op OPEC+

Masterclasses

 • 15 december

  Is FANG nog interessant?

Columns

Nieuw
03 dec 08:57 BNP Paribas Asset Management

BNP Paribas AM – Legacy of the lockdowns

03 dec 08:16 Bas Heijink

AEX Test zone 610 – 613 wat nu?

02 dec 07:56 Redactie

Fugro: Dit is de claim waard