Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

ABM FN-Dow Jones - donderdag, 9 april 2020 17:24

CNV ontevreden over crisisaanpak Signify

CNV Vakmensen is nog steeds ontevreden over de manier waarop lampenmaker Signify met de huidige coronacrisis omgaat. Dit stelde CNV donderdag.

“Eerst moet Signify gewoon steun aanvragen vanuit de Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid (NOW). Pas dan kan er tussen hom en kuit worden gekozen en eventueel verdere maatregelen worden besproken met het personeel en hun vertegenwoordiger, de vakbond", aldus CNV.

De vakbond is nog steeds tegen het openbreken van de cao, zoals Signify voorstelt. "Signify wil nog altijd de bonusvergoeding van hogere salarisschalen een half jaar opschuiven naar oktober. Dat is in strijd met de cao en dus ongewenst", aldus de vakbond.

De vakbond is wel te spreken over de keuze om niet verlofdagen in te trekken maar om een vrijwillige aankoop van verlofdagen door medewerkers mogelijk te maken. "Maar ook deze nieuwe opzet kent wel de nodige haken en ogen. Want er zit geen schriftelijk garantie aan vast dat die gekochte dagen ook daadwerkelijk kunnen worden benut", aldus CNV.

De Aandeelhouder TV

mei 25, 2020

Galapagos is meer dan filgotinib

mei 25, 2020

Laag handelsvolume in Amsterdam | 25 mei 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

mei 22, 2020

AEX week 21 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

mei 22, 2020

Goed instapmoment voor Galapagos

Columns

Nieuw
25 mei 12:29 Marco Knulst

Nasdaq100

25 mei 12:41 Nico Bakker

POSTNL bulls aan de leiding

22 mei 08:43 Redactie

Het tweede Grote Crisis Webinar: Albert Jellema en Nico Bakker op maandag 25 mei 12u