Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

ABM FN-Dow Jones - woensdag, 8 april 2020 07:53

Bestuurders Unibail-Rodamco leveren salaris in

De bestuurders van Unibail-Rodamco-Westfield leveren een deel van hun salaris in als teken van solidariteit met de medewerkers van het vastgoedfonds, na een reeks personeelsmaatregelen die werden aangekondigd vanwege de corona-uitbraak. Dit meldde het Frans-Nederlandse vastgoedfonds woensdag voorbeurs.

CEO Christophe Cuvillier en CFO Jaap Tonckens en alle overige leden van het senior management team hebben het initiatief genomen om hun salaris met 25 procent te verlagen voor de duur van de maatregelen. 

De leden van de raad van commissarissen hebben hun vergoedingen met eenzelfde percentage verlaagd, terwijl de Amerikaanse managementcomités van de groep in de VS en Europa hebben besloten hun vaste inkomen met 20 procent te verlagen.

De onbetaalde salarissen worden gedoneerd om de coronacrisis te bestrijden in de landen waar het vastgoedfonds actief is.

Unibail kondigde een reeks maatregelen aan, zonder deze verder te specificeren, ter bescherming van zijn werknemers, behoud van de werkgelegenheid en om een snelle terugkeer naar de normale gang van zaken te bewerkstelligen. 

De Aandeelhouder TV

mei 26, 2020

AEX 26 mei 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

mei 26, 2020

Moody’s zet Wereldhave op junkstatus | 26 mei 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

mei 25, 2020

AEX 25 mei 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

mei 25, 2020

Galapagos is meer dan filgotinib

Columns

Nieuw
26 mei 10:02 Bas Heijink

Waar eindigt deze herstelbeweging?

25 mei 14:07 Redactie

Terugkijken het ‘Tweede Grote CrisisWebinar’ met Albert Jellema en Nico Bakker

25 mei 12:29 Marco Knulst

Nasdaq100