fbpx
Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

ABM FN-Dow Jones - donderdag, 26 maart 2020 14:53

Caterpillar trekt outlook in

Caterpillar heeft donderdag de outlook voor 2020 losgelaten en gewaarschuwd dat het resultaat in het eerste kwartaal en daarna door de coronacrisis wordt geraakt. Dit bleek donderdag uit een tussentijdse mededeling van de Amerikaanse fabrikant van zwaar materieel als bulldozers uit Deerfield.

Caterpillar gaf aan dat de crisis de aanlevering begint te raken. De operaties in de Verenigde Staten draaien momenteel voor het merendeel nog en de fabrikant wil dat de operaties elders in de wereld ook actief blijven, in overeenstemming met de richtlijnen van de lokale autoriteiten. Niettemin zijn enkele vestigingen tijdelijk stilgelegd.

De uiteindelijk effecten kunnen voor Caterpillar naar eigen zeggen significant zijn, maar kunnen nog niet exact worden ingeschat. Meer details worden op 28 april verschaft, wanneer de resultaten over het eerste kwartaal bekend worden gemaakt.

De koers van het aandeel Caterpillar noteerde donderdag 0,9 procent lager.

De Aandeelhouder TV

april 3, 2020

AEX index week 14 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

april 3, 2020

Eisen Trump aan oliesector onrealistisch

april 3, 2020

Olieprijs spuit omhoog | 3 april 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

april 2, 2020

AEX 2 april 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

Columns

Nieuw
02 apr 14:27 Redactie

7 Sterke Aandelen om te kopen om de Coronavirus-crisis te overleven

02 apr 11:12 Redactie

Extra Lunch Webinar Nico Bakker: TA en turbulente markten

02 apr 10:22 Bas Heijink

Lager top lijkt te zijn gezet