fbpx
Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

LYNX Beleggen met een voorsprong - maandag, 16 december 2019 10:12

Dit zijn de sprekers van het LYNX Beleggersdebat 2020

Bent u altijd op zoek naar nieuwe beleggingsideeën en benieuwd naar de visie van ervaren beleggingsexperts voor komende beursjaar?

Markeer dan woensdag 15 januari 2020 vanaf 20:00 uur in uw agenda. Deze avond presenteert LYNX voor het negende jaar op rij het LYNX Beleggersdebat.

Tijdens het grootste beleggersdebat van Nederland geven vier experts onder leiding van Suleyman van Landewijk hun tips en visie voor 2020. Daarnaast geven ze hun meningen op verschillende beleggingsonderwerpen.

De experts van het LYNX Beleggersdebat 2020

Jim Tehupuring

Jim Tehupuring

Bij het grote publiek is Jim, oprichter van ProBeleggen, voornamelijk bekend van zijn marktanalyses bij RTL Z en BNR Nieuwsradio en van de columns die hij regelmatig schrijft voor de Telegraaf. Daarnaast spreekt hij vaak tijdens seminars en symposia. Jim belegt al sinds zijn middelbare schooltijd, maar was ook daarvoor al geïnteresseerd in financiële concepten. Hij bleef deze fascinatie vasthouden gedurende zijn studententijd en specialiseerde zich uiteindelijk in de optiematerie.

In 2016 won Jim al eens het LYNX Beleggersdebat. Zal hij dit jaar weer de titel in de wacht kunnen slepen?

Nico-Inberg

Nico Inberg

Momenteel is Nico werkzaam als Head of Markets & Research bij IEX. Hiervoor heeft hij veel ervaring opgedaan bij De Belegger in België en was hij partner bij handelshuizen Optiver en Cebulon. Met ruim 20 jaar ervaring heeft Nico een evenwichtige kijk op de financiële markten gecreëerd. Hij laat zich niet snel gek maken door paniekzaaierij in de media.

Nico won al twee keer het LYNX Beleggersdebat en is dit jaar zelfs titelverdediger. Zal Nico dit jaar voor de hattrick gaan?

Rob-Stuiver@2x

Rob Stuiver

Rob is de oprichter van het VOC Fonds en ook eindverantwoordelijke voor de behaalde resultaten. Al vanaf de jaren 90 is Rob actief in de beleggingswereld. Voordat hij het VOC Fonds oprichtte heeft hij jarenlang bij ABN Amro gewerkt als beleggingsadviseur, waar hij de meest vermogende families van Nederland adviseerde binnen de afdeling Private Wealth Management. Door zijn opgedane ervaring heeft Rob zijn visie omtrent beleggen in combinatie met een hefboom steeds verder verfijnd.

Rob deed al twee keer eerder mee aan het LYNX Beleggersdebat. Is drie keer scheepsrecht en zal Rob dit jaar als winnaar worden uitgeroepen?

debat2020-Willem-2@2

Willem Middelkoop

De afgelopen jaren heeft Willem, oprichter van Commodity Discovery Fund, zich ontpopt tot een ware grondstoffengoeroe. Willem is een graag geziene expert bij verschillende televisieprogramma’s van RTL Z en hij is regelmatig te gast tijdens de LYNX Masterclass. Daarnaast heeft Willem vele beleggingsboeken op zijn naam staan.

Willem is een ervaren debater; hij nam al drie keer deel aan het LYNX Beleggersdebat. Zal hij dit jaar de kijkers kunnen overtuigen met zijn gouden tips en de prijs in ontvangst nemen?

Schrijf u gratis in en ontvang de 12 tips achteraf

Wanneer u zich gratis inschrijft voor het LYNX Beleggersdebat ontvangt u op woensdag 15 januari een e-mail met een exclusieve link naar het debat. Achteraf ontvangt u van ons nogmaals een e-mail met daarin de 12 beleggingstips van de experts.

Mis deze gratis beleggingstips niet en ga het nieuwe beleggingsjaar goed tegemoet.

De Aandeelhouder TV

maart 30, 2020

AEX 30 maart 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

maart 30, 2020

Rabobank schrapt dividend | 30 maart 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

maart 27, 2020

AEX week 13 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Markets

maart 27, 2020

Dramatische macrocijfers al ingeprijsd? | 27 maart 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

Columns

Nieuw
30 mrt 11:37 Nico Bakker

AEX stopt zijn rebound

30 mrt 09:10 Jim Tehupuring

De markt biedt altijd kansen – ook nu

29 mrt 15:22 Albert Jellema

Dividend ABN AMRO, ING en vergoeding Rabobank geschrapt?