fbpx
Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

Redactie -woensdag, 14 augustus 2019

WeWork onthult fors verlies bij aanvraag beursgang

(ABM FN) We Co., het moederbedrijf van WeWork wil naar de beurs trekken. Dit meldde het bedrijf woensdag. 

Uit de publicatie van de documenten blijkt dat het bedrijf vorig jaar een verlies van 1,61 miljard dollar leed op een omzet van 1,82 miljard dollar. In de eerste helft van dit jaar werd alweer 1,54 miljard omzet gerealiseerd en was het verlies 690 miljoen dollar.

De aanbieder van gedeelde kantoorruimte heeft aangegeven dat zij klasse A-aandelen zal aanbieden aan het publiek, dat één stem per aandeel heeft. De onderneming heeft nog geen details verstrekt over het aantal aandelen dat zij bij de beursgang zal aanbieden, noch over de verwachte prijsstelling. 

Volgens The Wall Street Journal had We Co. al een vertrouwelijke aanvraag voor een beursgang ingediend in april. Toen was het bedrijf ongeveer 47 miljard dollar waard. De krant meldde vorig maand verder dat CEO en mede-oprichter Adam Neumann  zijn belang in het bedrijf al heeft verzilverd en daar meer dan 700 miljoen dollar mee heeft opgestreken.

Goldman Sachs en JP Morgan Securities zijn de banken die de uitgifte begeleiden.

De Aandeelhouder TV

december 6, 2019

Goed nieuws SBM Offshore

december 6, 2019

Opwaarts potentieel olieprijs onder druk

december 6, 2019

Belegger moet voorzichtig zijn met Aramco

december 5, 2019

Op korte termijn venijnige correctie AEX

Het laatste beursnieuws

Columns

Nieuw
09 dec 15:14 Marco Knulst

Besmettings gevaar

09 dec 14:29 Marco Knulst

Centrale banken steeds actiever met goud

09 dec 09:26 Martijn Rozemuller

Geduld is een schone zaak