--- ---

Update: Boskalis mogelijk aan de slag in Irak

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 11 juli 2019

Geen financiele details.

 Boskalis heeft zicht op een opdracht van de Iraakse overheid voor het aanleggen van een eilandje in de Perzische Golf. Dit bevestigde een woordvoerder van de maritieme dienstverlener donderdag aan ABM Financial News, nadat persbureau Bloomberg melding maakte van de opdracht.

Volgens de zegsman is er in de Iraakse politiek een positief besluit gevallen over de aanleg van een export-eiland. Maar het betreft meer een "ceremoniële toezegging". Een daadwerkelijke opdracht, als die er komt, kan volgens de woordvoerder zo maar nog een jaar duren. "Er zijn nog de nodige onzekerheden."

Met dit eiland wil Irak de olie-export opvoeren. Het gaat om een "klein eiland", verduidelijkte Boskalis. Financiële details konden nog niet worden genoemd.

Het aandeel Boskalis steeg donderdagmiddag 0,6 procent.

Update: om reactie Boskalis toe te voegen.

Geef een reactie