--- ---

Beursblik: KBC Securities verhoogt koersdoel TKH Group

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 10 juli 2019

Koersdoel naar 62,00 euro.

 KBC Securities heeft het koersdoel voor het aandeel TKH Group verhoogd van 57,00 naar 62,00 euro bij handhaving van het koopadvies. Dit bleek woensdag uit een analyse van KBC Securities.

Analist Ruben Devos van KBC Securities baseerde de opwaartse bijstelling van het koersdoel op de waardering van de som der delen en de verwachte kasstroom.

Devos heeft op basis van een update van de strategie en de financiële doelstelling van TKH Group op de middellange termijn het waarderingsmodel van het bedrijf tegen het licht gehouden en de prognoses voor de winst per aandeel voor de periode 2019 tot en met 2022 verhoogd.

Per saldo komt deze bijstelling neer op een verhoging voor de winst per aandeel van 3 tot 13 procent zonder rekening te houden met de toekomstige desinvesteringen en met 2 tot 9 procent als wel rekening wordt gehouden met deze investeringen.

Devos houdt er rekening mee dat de winst over de eerste zes maanden van 2019 teleurstelt, vanwege de waarschuwing van TKH Group dat de industriële sector terughoudend is met investeringen in connectiviteitssystemen en voor overcapaciteit in optische vezelkabels. KBC Securities stelde woensdag dat als die teleurstelling werkelijkheid wordt dit desondanks een lichte stijging van de groei op de lange termijn betekent.

Op een rood Damrak noteerde het aandeel TKH Group woensdag 0,8 procent hoger op 53,10 euro.

Geef een reactie