--- ---

ABN AMRO en YES werken samen voor mkb

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 19 juni 2019

Advies over overnames en bedrijfsopvolging.

ABN AMRO en YES Corporate Finance zijn een samenwerking aangegaan om middelgrote tot grote mkb-bedrijven met een specifieke adviesbehoefte over overnames en bedrijfsopvolging van dienst te zijn. Dit maakte de bank woensdagochtend bekend.

Klanten van ABN AMRO die advies willen over de verkoop van hun bedrijf, kunnen vanaf vandaag terecht bij het team van YES. Bedrijven die in aanmerking komen voor deze dienstverlening zijn bedrijven met een waarde tussen de 5 miljoen en 25 miljoen euro.

Tot voor kort was de fusies- en overnames-dienstverlening van ABN AMRO vooral gericht op het grootzakelijke segment. Door dit partnerschap komt daar verandering in, aldus de bank.

Geef een reactie