--- ---

Video: groei wereldeconomie trekt aan

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 13 juni 2019

Director of Research Multi Asset Grethe Schepers van Fidelity International wil nog niet spreken van jubelbericht.

De groei van de wereldeconomie trekt aan. Dit blijkt volgens Director of Research Multi Asset Grethe Schepers van Fidelity International uit een eigen indicator van de bank, maar zij wil nog niet spreken van jubelbericht.

De Fidelity Leading Indicator heeft een sterke stijging laten zien, met als grootste drijfveer de handel, maar dat is deels te verklaren door de wederopbouw van de voorraden. Ook de overige deelindicatoren zijn positief, maar minder sterk.

Een rooskleuriger beeld, maar zeker geen jubelbericht. En dan moet het handelsconflict niet escaleren, waarschuwde Schepers.

Klik hier voor: groei wereldeconomie trekt aan

Geef een reactie