--- ---

Beursblik: Deutsche Bank verhoogt koersdoel Altice

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 13 juni 2019

Koersdoel naar 7,00 euro.

 Deutsche Bank heeft donderdag het koersdoel voor Altice Europe verhoogd van 5,00 naar 7,00 euro en handhaafde het koopadvies.

Analist Robert Grindle verhoogde zijn taxaties voor Altice na de cijfers van de kabelaar over het eerste kwartaal en de "gezonde" outlook voor heel dit jaar. Daarbij wees de analist ook op de lagere rentekosten na de recente herfinanciering.

Verder meent Grindle dat de vooruitzichten voor een herstel van de Franse activiteiten verbeteren. Ook denkt hij dat de verkoop van infrastructuurbezittingen, zoals glasvezel in Portugal, aan het oppervlak brengen dat de waardering voor de kern van Altice relatief laag is.

Het aandeel Altice Europe steeg donderdag 4,4 procent naar 2,80 euro.

Geef een reactie