--- ---

Update: partijen melden zich bij Sucraf

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 12 juni 2019

Nog geen zicht op akkoord.

 Er hebben zich in de afgelopen maanden twee partijen gemeld met interesse om via Sucraf een beursnotering te verkrijgen. Dit maakte de Belgische lege beurshuls woensdagochtend bekend.

Sucraf voert verkennende gesprekken met "twee serieuze partijen". Van een intentieverklaring of een beoogde transactiestructuur is vooralsnog geen sprake. Sucraf stelde dat het nog onzeker is of de gesprekken tot een succesvol vervolg en uiteindelijk tot een transactie zullen leiden.

In 2018 werd Sucraf reeds benaderd door enkele partijen die interesse hadden om via de beurshuls een beursnotering te verkrijgen, maar toen vormde een patstelling op aandeelhoudersniveau nog een hindernis. Die hindernis is weggenomen toen Value8 zijn belang in Sucraf verhoogde in september vorig jaar. Op 31 december 2018 hield Value een belang van 76 procent in Sucraf, dat was een jaar eerder nog 45 procent.

Sucraf liet verder weten dat aandeelhouders afgelopen dinsdag tijdens een jaarvergadering akkoord gaven voor de jaarrekening over 2018. Ook de overige agendapunten werden aangenomen.

Update: om meer informatie toe te voegen.

Geef een reactie