--- ---

Vastgoedfonds stelt interim-dividend voor.

Eurocommercial Properties start aanstaande vrijdag met een inkoopprogramma van eigen aandelen van maximaal 20 miljoen euro, terwijl het vastgoedfonds voorstelt om vanaf het volgende boekjaar twee dividendbetalingen per jaar uit te voeren. Dit meldde het vastgoedfonds woensdag voorbeurs.

Het aandeleninkoopprogramma start op vrijdag 14 juni en zal aflopen op 30 september 2019, of zodra 20 miljoen euro is besteed aan de terugkoop van aandelen Eurocommercial. De doelstelling van het programma is het extra genereren van rendement voor aandeelhouders. Het programma wordt gefinancierd uit bestaande faciliteiten van het vastgoedfonds.

Wat het dividendvoorstel betreft betaalde Eurocommercial ieder jaar een dividend uit in november. Het voorstel betekent dat het vastgoedfonds vanaf boekjaar 2019/2020 een interim-dividend in april betaalt en een slotdividend in november.

Het aandeel Eurocommercial sloot dinsdag op 23,50 euro.

Geef een reactie