--- ---

Value8 investeert in woonzorgexploitant

Redactie De Aandeelhouder - maandag, 03 juni 2019

Eerste investering na reeks verkopen.

Na een periode van desinvesteringen steekt Value8 4 miljoen euro in de Ontzorgd Wonen Groep. Dat meldde de investeringsmaatschappij maandag.

De Ontzorgd Wonen Groep uit Nieuwegein exploiteert momenteel 19 woonzorglocaties in Nederland en wil dat aantal in drie jaar laten groeien naar 30 tot 40 stuks. Het bedrijf werkt samen met de vastgoedinvesteerder SVE Group, dat ook in OWG investeert.

De investering houdt een aandelenbelang in van 7 procent, dat later kan oplopen tot 15 procent, en een verstrekte lening. Het bedrijf krijgt door de injectie meer middelen om de beoogde groei te realiseren. Voor Value8 is het een mogelijkheid om te investeren in de zorgsector, die relatief snel groeit, met mogelijkheden voor schaalvergroting.

Geef een reactie