--- ---

Kiadis haalt bijna 28 miljoen euro op

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 31 mei 2019

Krap 3,7 miljoen nieuwe aandelen.

 Kiadis Pharma heeft 27,6 miljoen euro opgehaald met de uitgifte van 3,68 miljoen nieuwe aandelen. Dit maakte Kiadis vrijdag voorbeurs bekend, nadat het donderdagavond de uitgifte al aankondigde.

De nieuwe aandelen, via een private plaatsing verkocht aan institutionele beleggers, werden geprijsd op 7,50 euro per stuk. Donderdag sloot het aandeel op 9,50 euro. Het gaat om een uitgifte die ongeveer overeenkomt met 15 procent van het uitgegeven kapitaal.

Kiadis is van plan de opbrengsten van de plaatsing te gebruiken voor de ontwikkeling van ATIR101 en de verdere ontwikkeling van de pijplijn van het recent overgenomen CytoSen Therapeutics. De rest zal worden gebruikt voor algemene bedrijfsdoeleinden en als werkkapitaal.

Jefferies International en Piper Jaffray hebben de plaatsing begeleid.

Geef een reactie