--- ---

Galapagos en Gilead geven details over filgotinib-studies

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 29 mei 2019

Op aankomend reumacongres in Madrid.

Gilead en Galapagos gaan meer details over hun experimentele remmer van ontstekingsziekten filgotinib geven op het aankomende jaarlijkse Europese congres voor reumatologie in Madrid.
Dat maakten de bedrijven woensdag nabeurs bekend.

Tijdens het congres, van 12 tot 15 juni, zullen gedetailleerde tussentijdse resultaten worden gegeven van de lopende studies FINCH 1 en FINCH 3 naar de werkzaamheid en veiligheid van filgotinib bij volwassen reumapatiënten. De globale tussentijdse uitkomsten van deze studies werden al eerder dit jaar bekendgemmaakt.

Ook presenteren de bedrijven resultaten van EQUATOR, een studie naar filgotinib bij patiënten met psoriatische artritis en andere aanvullende resultaten over het middel, dat nog niet is goedgekeurd door medische toezichthouders.

Geef een reactie