--- ---

Aandeelhouders Lavide komen in juni bijeen

Redactie De Aandeelhouder - maandag, 27 mei 2019

Aandeel vooralsnog geschorst.

 De aandeelhouders van Lavide zullen op 20 juni bijeenkomen voor een algemene vergadering. Dit meldde CEO de nieuwe CEO Salar Azimi maandag tegen ABM Financial News.

Op de agenda staan onder meer de benoeming van Bert Riemens tot commissaris en vaststelling van de jaarrekening 2018. Riemens, een oud bankier en algemeen directeur van het Belgische Unicorn Group of Companies, is sinds oktober 2017 met pensioen.

Euronext zette halverwege mei Lavide op het strafbankje, omdat het bedrijf nog altijd geen gecontroleerde jaarrekening heeft.

In een reactie liet Lavide toen weten dat het vanwege de beoogde reverse takeover Lavide een activa transactie en een informatie memorandum voorbereidt. Lavide verwacht dat "dit een belangrijke stap is, die zal bijdragen aan de bereidheid van een externe accountant om een benoeming bij Lavide te aanvaarden."

Topman Azimi wil ondernemingen van zichzelf in de hospitality inbrengen in Lavide. Het betreft werkmaatschappij HB24 BV waarin de exploitatie van Hotel Elderschans wordt geëxploiteerd, Lambo BV waarin de exploitatie opgestart gaat worden van een party boot, Voetbalclub Patro Eisden te Maasmechelen en een nog af te bouwen Hotel Du Commercie.

Tijdens de jaarvergadering in juni zal ook de verkoop van Velizo en Heemhuys aan de orde komen.

Geef een reactie