--- ---

Koersdoel van 35,00 euro.

Berenberg is woensdag gestart met het volgen van AMG met een koopaanbeveling en een koersdoel van 35,00 euro.

De analisten van de zakenbank zijn te spreken over de niche die AMG bedient. Pluspunten van AMG zijn volgens Berenberg onder meer het ondernemerschap, de financiële discipline en de focus op specifieke segmenten zoals de luchtvaart en legeringselement vanadium.

Daarbij menen de analisten dat AMG tegen lagere kosten dan concurrenten lithium kan produceren.

AMG is volgens Berenberg aantrekkelijk gewaardeerd, nadat het aandeel sinds juni vorig jaar grofweg halveerde als gevolg van de handelsperikelen en de dalende metaalprijzen. Daardoor handelt het aandeel inmiddels op het laagste niveau in twee jaar tijd.

Het aandeel AMG sloot dinsdag op 23,20 euro.

Geef een reactie