--- ---

Koersdoel naar 70,00 euro.

Berenberg heeft dinsdag het koersdoel voor IMCD verhoogd van 65,50 naar 70,00 euro bij handhaving van het Houden advies.

In het eerste kwartaal van dit jaar overtrof IMCD volgens Berenberg de verwachtingen en dat laat zien dat het businessmodel van het bedrijf nog steeds het beste is, zelfs binnen de huidige uitdagende omstandigheden.

Wel merkten de analisten op dat voor het lopende kwartaal er sprake zal zijn van een "aanzienlijk" moeilijkere vergelijkingsbasis en de “erg indrukwekkende” resultaten in het eerste kwartaal kunnen niet zo maar voor de rest van het jaar worden doorgetrokken. Toch is er in het licht van de huidige waardering genoeg opwaarts potentieel, aldus Berenberg, waardoor er ruimte was om het koersdoel aan te passen.

Het aandeel IMCD sloot maandag 0,3 procent lager op 72,95 euro.

Geef een reactie