--- ---

Beursblik: huurinkomsten Eurocommercial stellen licht teleur

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 10 mei 2019

ING handhaaft advies op Houden.

 ING is neutraal over de resultaten van vastgoedfonds Eurocommercial Properties, hoewel de huurinkomsten iets lager uitkwamen dan verwacht. Dit stelde analist Jaap Kuin van ING in reactie op de kwartaalpublicatie van het vastgoedfonds.

Eurocommercial boekte in het afgelopen kwartaal voor 45,2 miljoen euro aan huurinkomsten, terwijl ING rekenden op 46,0 miljoen euro. De EPRA-winst kwam uit op 0,64 euro per aandeel, wat juist weer beter was dan de 0,61 euro per aandeel waar de analist op rekende.

Daarnaast merkte de analist op dat als Eurocommercial onderdelen weet af te stoten boeven boekwaarde, dit een positieve aanjager kan zijn.

ING handhaaft het Houden advies en een koersdoel van 30.00 euro. Het aandeel Eurocommercial noteerde vrijdag op een groen Damrak 1,0 procent hoger op 25,50 euro.

Geef een reactie