fbpx
Zoeken in de Aandeelhouder
NED25*
NLMID*
BE20*
NAS100*
US30*
USA500*
VIX*
EUR/USD*

Beursnieuws

Redactie - donderdag, 2 mei 2019 10:25

Update: Vermogensbeheerders Mijn-Effecten, Fountain Capital en Today’s fuseren

 Mijn-Effecten, Fountain Capital Advisory en Today's Vermogensbeheer gaan fuseren. Dit maakten de vermogensbeheerders donderdag in een gezamenlijk persbericht bekend.

Door de fusie ontstaat er een nieuwe organisatie die uit bijna 20 deskundigen bestaat met een
landelijke dekking. Met het samengaan worden middelen en mankracht gecombineerd om op IT gebied en klantenservice verder te innoveren, het beheer mede gericht op duurzaamheid verder te versterken en de online klantomgeving verder door te ontwikkelen in samenhang met een geavanceerde KYC omgeving, aldus de drie partijen.

De vermogensbeheerders willen klanten een betere en pasklare oplossing bieden tussen verschillende depotbanken in één gecombineerd overzicht. Op korte termijn willen de vermogensbeheerders een nieuw "innovatief pensioenbeleggingsproduct" introduceren die "aansluit bij de behoefte van de nieuwe generatie beleggers".

De fusiepartners zien het samengaan als een eerste stap in een nog veel grotere consolidatiegolf in de sector. "We zien vanuit de regelgeving een verdere consolidatie. MiFid zet de tweepitters buitenspel", aldus vermogensbeheerder Cees Smit. Naar verwachting zullen in latere fase ook andere beheerders zich aan gaan sluiten binnen deze nieuwe combinatie. De combinatie zal 250 miljoen euro onder beheer krijgen, aldus Smit.

Update: om meer informatie toe te voegen.

De Aandeelhouder TV

februari 21, 2020

Galapagos in de spotlights | 21 februari 2020 | Markets Update van BNP Paribas Markets

februari 20, 2020

AEX 20 februari 2020 – Nico Bakker – Daily Charts BNP Paribas Marakets

februari 20, 2020

Kleine dip AEX biedt koopkans

februari 20, 2020

Coronavirus gooit roet in het eten bij Besi

Columns

Nieuw
21 feb 11:32 Nico Bakker

Fibo vangnet voor de AEX

20 feb 09:48 Bas Heijink

Consolidatie op een hoog niveau

19 feb 09:22 Redactie

Voorbij de gebaande paden