--- ---

Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel ASMI

Redactie De Aandeelhouder - maandag, 29 april 2019

Advies blijft Outperform.

 Credit Suisse heeft het koersdoel voor ASM International verhoogd van 54,00 euro naar 65,00 euro, met behoud van het advies Outperform.

De analisten verhoogden hun omzetverwachting met 12 procent voor 2019 en met 10 procent voor 2020 na de beter dan verwachte omzet in het eerste kwartaal en hogere outlook voor het tweede kwartaal bij ASMI. Voor het EBIT-resultaat gaat de raming voor dit jaar zelfs met 23 procent omhoog.

De analisten denken dat ASMI goed gepositioneerd is om te profiteren van verdere investeringen door de industrie in logic/foundry. Hij ziet bemoedigende signalen dat deze investeringen aanhouden, door de aanhoudende transitie naar lagere nodes van 7 naar 5 nanometer.

Het aandeel ASMI stond maandag 2,2 procent hoger op 60,28 euro.

Geef een reactie