--- ---

Bever krijgt miljoenclaim om de oren

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 29 maart 2019

Vastgoedfonds oneens met gang van zaken.

 Bever Holding heeft een dagvaarding ontvangen van Staal Beheer vanwege een gevorderde nakoming van een borgtochtovereenkomst, maar Bever betwist deze vordering. Dit maakte het vastgoedbedrijf vrijdagavond bekend.

Volgens Staal Beheer moet Bever circa 6 miljoen euro betalen. Als zekerheid heeft Staal Beheer conservatoir beslag gelegd op 3 vastgoedobjecten van Bever Holding en op de door Bever gehouden aandelen in dochtervennootschappen.

Bever heeft in november 2015 in het kader van de algehele aflossing en integrale beëindiging van de financieringsrelatie onvoorwaardelijke en volledige kwijting ontvangen van Staal Beheer, en spreekt dan ook van een "ongefundeerde" claim en beslaglegging. Reden dat Bever alle kosten die het nu zal moeten maken op Staal Beheer zal verhalen.

Geef een reactie