--- ---

BAM benoemt uitvoerende bestuurders

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 15 maart 2019

Per 1 april uitvoerend bestuur.

 BAM Groep stelt per 1 april een uitvoerend bestuur in, naast de tweekoppige raad van bestuur bestaande uit CEO Rob van Wingerden en CFO Frans den Houter. Dit maakte de bouwer vrijdagochtend bekend.

De raad van bestuur heeft per 1 april Joost Nelis benoemd als operationeel directeur voor de tak Bouw en Vastgoed en Roel Vollebregt als COO voor Infra.

Een benoeming van de Chief Business Excellence Officer wordt op korte termijn verwacht. De positie van Chief HR Officer was in 2018 al vervuld met de benoeming van Sven van de Wynkele.

Het uitvoerend bestuur bestaat, zoals in december al bekend werd gemaakt, uit de leden van de raad van bestuur, twee Chief Operating Officers, een Chief Business Excellence Officer, alsmede de Chief HR Officer.

Het uitvoerend bestuur, door BAM het Executive Committee genoemd, neemt onder eindverantwoordelijkheid van de raad van bestuur, besluiten over strategische kwesties en stelt het beleid vast op basis van inbreng vanuit de werkmaatschappijen en stafafdelingen.

Geef een reactie