--- ---

Accell wil Rob ter Haar als commissaris

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 13 maart 2019

Beoogd nieuwe voorzitter.

 Accell Group wil Rob ter Haar voordragen als commissaris. Dit bleek dinsdagavond uit de agenda voor de komende jaarvergadering op 24 april.

Het is de bedoeling dat Ab Pasman na afloop van de vergadering zal aftreden als voorzitter van de raad van commissarissen en dat de raad Ter Haar tot voorzitter zal kiezen. Pasman zal vervolgens Ter Haar inwerken.

Begin dit jaar meldde Accell al op zoek te zijn naar een nieuwe voorzitter. De nieuwe voorzitter moet het veranderingsproces naar aanleiding van de nieuwe strategie "nauwlettend" gaan begeleiden, meldde Accell toen.

Vorig jaar zegde Teslin Participaties als aandeelhouder in Accell het vertrouwen in Pasman op. Teslin verwijt de voorzitter te trage ingrepen naar aanleiding van de snelle ontwikkelingen in de fietsenmarkt, een verkeerde inschatting van de waarde van het overnamebod van PON en een te laat inzicht dat de vorige directie niet de juiste competenties had om Accell succesvol de volgende fase in te loodsen.

Het aandeel Accell sloot dinsdag op 21,80 euro.

Geef een reactie