--- ---

BAM haalt opdracht Duitse bedrijfscampus binnen

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 12 februari 2019

Geen financiële details.

 BAM Deutschland heeft in een joint venture een "omvangrijke" opdracht in de wacht gesleept voor de tweede bouwfase van een bedrijfscampus. Dit maakte het Nederlandse bouwbedrijf dinsdag bekend zonder verdere financiële details bij te sluiten.

BAM werkt in deze opdracht samen met Max Bögl Stiftung & Co. KG aan de campus van Wüstenrot & Württembergische AG in Kornwestheim, in de Zuid-Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Wüstenrot & Württembergische is een beursgenoteerde aanbieder van financiële diensten en verzekeringen.

De tweede fase omvat naast kantoorruimte voor 2.800 medewerkers, een omvangrijk conferentiecentrum, personeelsrestaurants, een preventiecentrum voor klanten en een bedrijfsartsenpraktijk en kent in totaal tien gebouwen, waar er inmiddels vier van zijn gerealiseerd.

De bouwwerkzaamheden beginnen in het tweede kwartaal van 2019. De gebouwen zullen eind 2022 in gebruik worden genomen. Naar verwachting zal de gehele W&W-campus in 2023 gereed zijn.

De koers van het aandeel BAM noteerde dinsdag op een groen Damrak 0,9 procent hoger.

Geef een reactie