--- ---

Veon wil bod doen op Global Telecom

Redactie De Aandeelhouder - maandag, 11 februari 2019

2 miljoen aandelen voor circa 0,26 euro per aandeel.

 Veon heeft een verzoek tot het mogen uitbrengen van een bod in contanten voor de overname van een belang van 42,31 procent in Global Telecom Holding ingediend. Dit maakte het telecom- en internetconcern met een notering op het Damrak maandag bekend.

Veon wil een bod doen op krap twee miljoen aandelen 5,30 Egyptische pond per stuk, omgerekend circa 0,26 euro. Dit bod vertegenwoordigt een premie van 45,8 procent ten opzichte van de gemiddelde koers in de afgelopen drie maanden.

Het bod wordt momenteel beoordeeld door de Egyptische toezichthouder FRA. Vanwege het lopende goedkeuringsproces kan Veon verder geen commentaar geven.

Het aandeel Veon noteerde maandag op een groen Damrak 2,7 procent lager op 2,18 euro.

Geef een reactie