--- ---

Gemalto gaat technologie leveren aan Oegandese politie

Redactie De Aandeelhouder - maandag, 11 februari 2019

Geen financiële details bekendgemaakt.

 Gemalto gaat zijn Cogent Automated Biometric Identification System en LiveScan-technologie leveren aan de politie van Oeganda. Dat maakte het digitale beveiligingsbedrijf maandag voorbeurs bekend, zonder financiële details te melden.

Deze biometrische oplossingen stellen volgens Gemalto de Oegandese politie beter in staat om misdaden op te lossen door het elektronisch verzamelen, opslaan en verwerken van vingerafdrukken, handpalmafdrukken en gezichtsopnames.

De Gemalto LiveScan-oplossing zal worden ingezet in landelijke politiebureaus en nationale rechtbanken van het Afrikaanse land. Het systeem zal biometrische gegevens verzamelen, samen met de foto's en biografische gegevens van de verdachte.

De lokale partner ISSUL helpt bij de installatie, projectondersteuning en onderhoud.

Geef een reactie