--- ---

WDP gaat meer zonnepanelen plaatsen

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 08 februari 2019

Geen financiele details.

 WDP gaat zonnepanelen plaatsen op zijn Vlaamse warehouses. Dit maakte WDP vrijdagochtend bekend zonder financiële details te geven.

Na de eerdere installatie van zonnepanelen in Vlaanderen met een totale capaciteit van circa 20 MWp gedurende de periode 2008 tot en met 2012, lanceert WDP opnieuw een programma voor zonnepanelen die zullen worden geïnstalleerd op de daken van zijn Vlaamse warehouses.

Bedoeling van WDP is om zo de huidige capaciteit in Vlaanderen op termijn te verdubbelen. Tegen de zomer van 2019 wil WDP in een eerste fase de installatie van een extra vermogen van 10 MWp realiseren.

De ambitie van WDP is een totaal geïnstalleerd vermogen van 100 MWp.

Geef een reactie