--- ---

Beursblik: Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel ING

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 08 februari 2019

Koopadvies gehandhaafd.

 Kepler Cheuvreux heeft vrijdag het koersdoel voor ING Groep verhoogd van 12,60 naar 13,30 euro bij handhaving van het koopadvies.

Volgens de analisten presteerde ING in het vierde kwartaal van 2018 op veel vlakken beter. De marktvorsers mikken op een winstgroei vóór provisies van vier procent in 2019 en 3 procent in 2020, hetgeen "ruim" boven het sectorgemiddelde zou liggen.

De volgende aanjager voor het aandeel kan volgens Kepler de beleggersdag van ING op 25 maart zijn. De bank kan dan meer informatie verstrekken over het transformatieplan, waarbij de resterende kostenbesparingen de investeringen in 2019 en 2020 vermoedelijk zullen overtreffen, aldus Kepler.

Ook hopen de analisten meer informatie te krijgen over de impact van Basel 4 en de risico's bij Wholesale Banking.

Het aandeel ING Groep sloot donderdag 1,8 procent lager op 10,85 euro.

Geef een reactie