--- ---

Beursblik: Flow Traders over brede linie licht meevallend

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 08 februari 2019

ING wijst op prestaties in VS.

 Flow Traders heeft in het vierde kwartaal iets boven verwachting gepresteerd, maar de ontwikkeling van de netto handelsomzet in de Verenigde Straten viel iets tegen. Dit is volgens analist Albert Ploegh van ING mogelijk de verklaring voor de negatieve koersreactie vanochtend.

In tegenstelling tot de VS, presteerde Flow Traders in de andere regio's "meer dan goed", waardoor de totale netto handelsomzet iets hoger uitviel dan de consensus.

De netto handelsomzet kwam uit op 74,1 miljoen euro, tegenover 42,4 miljoen euro in het voorgaande kwartaal en 39,3 miljoen euro een jaar eerder. Analisten rekenden gemiddeld op 72,1 miljoen euro voor het vierde kwartaal van 2018.

ING heeft een koopadvies op Flow Traders met een koersdoel van 32,00 euro. Het aandeel daalde vrijdag 7,4 procent naar 25,60 euro.

Geef een reactie