--- ---

Beursblik: Barclays verhoogt koersdoel Takeaway.com

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 11 januari 2019

Aandeel blijft koopwaardig.

Barclays heeft vrijdag het koersdoel voor Takeaway.com verhoogd van 69,40 naar 79,00 euro met een ongewijzigd Overwogen advies.

Het belangrijkste nieuws recent was de overname van de Duitse activiteiten van Delivery Hero, aldus de analisten van Barclays. De overname zal in de eerste helft van 2019 veel tijd vergen en ook een aandelenuitgifte van 550 miljoen euro tot gevolg hebben.

Barclays schat de Duitse markt op 2,7 miljard euro.

De analisten menen dat Takeaway.com redelijk aan de prijs is, maar ook dat er nog voldoende opwaarts potentieel is. Nu de leiderschapsposities zijn veilig gesteld, komt de focus volgens Barclays te liggen op de kasgeneratie. En dit zal voor een herwaardering van het aandeel zorgen, denkt de Britse bank.

Het aandeel Takeaway.com daalde vrijdag 1,7 procent naar 56,80 euro.

Geef een reactie