--- ---

Beursblik: Kepler Cheuvreux verhoogt koersdoel KPN met dubbeltje

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 07 december 2018

Koersdoel naar 3,10 euro.

 Kepler Cheuvreux heeft vrijdag het koersdoel voor KPN verhoogd van 3,00 naar 3,10 euro, met een ongewijzigd koopadvies.

Hoewel Kepler Cheuvreux 2019 inschat als een soort van overgangsjaar voor KPN, blijven de analisten de strategie en de vooruitzichten van het telecombedrijf op middellange termijn als positief beoordelen, in tegenstelling tot het korte termijnbeeld van ongeveer één jaar.

Het trackrecord van KPN in combinatie met de gecommuniceerde initiatieven voor digitalisering dragen bij aan de geloofwaardigheid van het nieuwe kostenbesparingsplan, terwijl het opvoeren van de investeringen in het netwerk de groeivooruitzichten voor de lange termijn van KPN zou moeten beschermen, aldus de inschatting van de analisten.

Het aandeel KPN sloot donderdag op 2,58 euro.

Geef een reactie