--- ---

Chipmaker focust zich op de uitrol van 5G.

Qualcomm heeft geen interesse meer in een overname van NXP Semiconductor, ondanks dat China bereid zou zijn om nogmaals na te denken over het geven van goedkeuring voor de deal. Dit bleek maandag uit een verklaring van Qualcomm.

Dit weekend spraken de Amerikaanse president Donald Trump en zijn Chinese evenknie Xi Jinping met elkaar over het handelsconflict tussen de twee landen.

Daarbij zou Jinping hebben aangegeven bereid te zijn om nog eens naar de voorgenomen overname te kijken.

Hoewel Qualcomm zei dankbaar zijn om te horen dat president Trump en president Xi het over de acquisitie hadden gehad, "is de deadline voor de transactie verlopen", aldus Qualcomm. Voor de chipmaker is het boek gesloten en focust het zich volledig op de uitrol van 5G.

Geef een reactie