--- ---

Lavide wil Azimi benoemen als CEO

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 28 november 2018

Aandeelhoudersvergadering op 10 januari.

 Lavide Holding wil S. Azimi voordragen als CEO, na het vertrek van topman Vincent Poorter. Dat maakte het bedrijf woensdag bekend.

Over de benoeming kan door aandeelhouders worden gestemd op 10 januari 2019. Lavide stelt ook voor om 600.000 nieuwe aandelen Lavide uit te geven aan de nieuwe CEO. Dit zal tegen een prijs van 0,50 euro per aandeel gebeuren.

De kandidaat is aangedragen door grootaandeelhouder Martijn Kok. De vergaderstukken worden op donderdag 29 november gepubliceerd.

Eerder deze maand gingen aandeelhouders van Lavide akkoord met het besluit om het dochterbedrijf Gastvrij Nederland te verkopen aan het echtpaar Dirken. Lavide kon geen accountant vinden na perikelen rond de overname van Gastvrij Nederland, waarop CEO Vincent Poorter besloot terug te treden.

Geef een reactie