--- ---

Nieuwe CFO voor Altice Europe

Redactie De Aandeelhouder - woensdag, 31 oktober 2018

Dennis Okhuijsen krijgt andere rol.

 Altice Europe heeft zijn Finance Director Malo Corbin benoemd tot chief financial officer, in plaats van Dennis Okhuijsen, die de entiteit A4 S.A. gaat vertegenwoordigen, die het vicevoorzitterschap in het bestuur bekleedt. Dat maakte Altice woensdag nabeurs bekend.

Okhuijsen is in deze constructie zelf geen bestuurslid meer. Hij en Jérémie Bonnin, die eerder A4 vertegenwoordigde, blijven beide aan als adviseurs bij Altice.

Het aantal niet-uitvoerende bestuursleden wordt daarnaast uitgebreid naar vier met de benoeming van Nicolas Paulmier en Philippe Besnier na de aandeelhoudersvergadering van 20 november, kondigde het bedrijf aan. Jurgen van Breukelen en Thierry Sauvaire zijn de andere twee niet-uitvoerende bestuurders.

Patrick Drahi blijft bestuursvoorzitter en Alain Weill CEO.

Dexter Goei, die de CEO was van het afgesplitste Altice USA, verlaat het bestuur.

Geef een reactie