--- ---

Beursblik: excellente winstontwikkeling Signify

Redactie De Aandeelhouder - maandag, 29 oktober 2018

Berenberg vindt aandeel erg aantrekkelijk gewaardeerd.

 Signify heeft in het derde kwartaal qua winstontwikkeling uitstekend gepresteerd. Dit stelden analisten van Berenberg maandag.

Ondanks een zwakke omzetontwikkeling, als gevolg van uitdagende marktomstandigheden, groeide de winst wel, concludeerden de analisten. Zij wezen daarvoor op de kostenkant, waardoor de marges hoger dan verwacht uitvielen.

"Het bedrijf kan daardoor nog altijd zijn margedoelstelling voor 2018 halen", aldus Berenberg. In combinatie met de aandeleninkoop die plaatsvindt, menen de analisten dat het aandeel Signify erg aantrekkelijk gewaardeerd is. Het fonds biedt een dividendrendement van 6,5 procent, berekende de zakenbank.

Berenberg heeft dan ook een koopaanbeveling op Signify met een koersdoel van 33,00 euro.

Geef een reactie