--- ---

Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel Air France-KLM

Redactie De Aandeelhouder - vrijdag, 19 oktober 2018

Koersdoel naar 9,39 euro.

 Credit Suisse heeft het koersdoel voor Air France-KLM verhoogd van 8,02 naar 9,39 euro met een ongewijzigd Neutraal advies.

Analisten van Credit Suisse stelden de ramingen voor het bedrijfsresultaat (EBIT) in 2018 met 9 procent opwaarts bij, vanwege de prijsverhogingen die Air France-KLM in het derde kwartaal wist door te voeren. Ook kregen de marktvorsers er meer vertrouwen in dat Air France-KLM de kapitaalkosten in 2018 tot 2019 beter kan opvangen.

Toch blijft Credit Suisse aan de zijlijn, in afwachting van de verdere ontwikkelingen met betrekking tot het conflict van het personeel met de top van de luchtvaartmaatschappij. Ook is Credit Suisse benieuwd naar de strategische visie van de nieuwe CEO.

Het aandeel Air France-KLM koerste vrijdagochtend 5,1 procent lager op 8,04 euro.

Geef een reactie