--- ---

Dubbelcijferige omzetgroei RoodMicrotec

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 16 oktober 2018

Outlook 2018 herhaald.

 RoodMicrotec behaalde in het derde kwartaal een omzetgroei van 17 procent op jaarbasis. Dit maakte de dienstverlener op het gebied van micro- en optoelectronica dinsdag voorbeurs bekend.

De omzet in de divisies Supply Chain Management en Test Operations vertoonde "een gestage stijging".

"Onze resultaten in het derde kwartaal blijven sterk en in lijn met onze verwachtingen. Met dit positieve resultaat en het APreMedI project zijn wij op de goede weg met onze plannen om sterk concurrerend te zijn en winstgevende groei te realiseren", zei CEO Martin Sallenhag dinsdag in een toelichting.

Het APreMedI project zal in de komende twee jaar 240.000 euro aan financiering opleveren.

Outlook

RoodMicrotec verwacht dat de omzet in de komende paar jaar zal blijven groeien, en voorziet een omzet in 2020 van circa 18 miljoen euro. "De resultaten zullen blijven verbeteren en de onderneming verwacht elk jaar positieve nettoresultaten te boeken."

Geef een reactie