--- ---

Boskalis draagt interne kandidaat voor als nieuwe CFO

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 11 oktober 2018

Carlo van Noort voorgedragen.

 Boskalis wil Carlo van Noort voordragen als financieel directeur. Dit maakte het maritieme bedrijf donderdag voorbeurs bekend.

Van Noort wordt tijdens een algemene aandeelhoudersvergadering in mei 2019 voorgedragen. De termijn van de zittende CFO, Hans Kamps, eindigt ook op deze datum. Van Noort is al financieel directeur van Boskalis Nederland.

Van Noort heeft de afgelopen twaalf jaar diverse financiële functies bekleed binnen de drie divisies van Boskalis. Hij is verder werkzaam geweest als auditor geweest bij EY gevolgd door financiële functies bij onder meer ING Real Estate en DHL Express.

Het aandeel Boskalis sloot woensdag 3,1 procent lager op 24,48 euro.

Geef een reactie