--- ---

Beursblik: Credit Suisse verhoogt koersdoel Wolters Kluwer

Redactie De Aandeelhouder - dinsdag, 09 oktober 2018

Koersdoel naar 54,00 euro.

 Credit Suisse heeft het koersdoel voor Wolters Kluwer verhoogd van 53,00 euro naar 54,00 euro, bij handhaving van het Outperform advies. Dit bleek dinsdag uit een analistenrapport van de Zwitserse zakenbank.

Analisten van de bank verhoogden de ramingen voor de winst per aandeel voor 2019 met 1 procent op basis van de ontwikkelingen in de valutamarkten.

De marktvorsers gaan uit van een autonome omzetgroei van 4 procent voor de eerste negen maanden van dit boekjaar. Zij mikken bovendien op sterke resultaten bij de divisie Health met een voorziene autonome groei van 5,1 procent en bij Tax & Accounting met een groei van 5,5 procent. De groei zal deels teniet worden gedaan door een tragere gang van zaken bij Legal & Regulatory, al is dit geen verrassing.

De raming voor de marge blijft bij Credit Suisse op 22,8 procent, waar Wolters Kluwer een doelstelling hanteert van 22,5 procent tot 23,0 procent.

Op een groen Damrak noteerde het aandeel Wolters Kluwer dinsdag 0,7 procent hoger op 51,48 euro.

Geef een reactie