--- ---

Beursblik: UBS verlaagt koersdoel Eurocommercial

Redactie De Aandeelhouder - maandag, 08 oktober 2018

Zakenbank handhaaft wel Neutraal advies.

 UBS heeft maandag het koersdoel van Eurocommercial Properties verlaagd van 36,00 naar 31,50 euro. Wel bleek het Neutraal advies intact.

Volgens de zakenbank waren de resultaten van het vastgoedfonds over het eerste halfjaar van 2018 slechter dan verwacht. Het vastgoedbedrijf zag de groei van de huurinkomsten vertragen. Hogere rentelasten leidden tot een daling van de intrinsieke waarde per aandeel met 3 procent.

De tegenwind in de huuropbrengsten had te maken met het vertrek van H&M bij twee van de Franse winkelcentra van Eurocommercial, zo stelde UBS.

De analisten menen dat winkelcentra in het middensegment tegenwind blijven ondervinden. Ook zijn zij bezorgd over de hogere rentes en geopolitieke ontwikkelingen. Op basis van deze factoren verlaagden ze het koersdoel van Eurocommercial naar 31,50 euro. Wel zijn de analisten positiever over de portfolio van Eurocommercial dan die van Wereldhave.

Het aandeel Eurocommercial Properties noteerde maandag 0,4 procent lager op 30,76 euro.

Geef een reactie