--- ---

Flow Traders co-CEO Rietberg treedt terug in 2019

Redactie De Aandeelhouder - donderdag, 13 september 2018

Rietberg legt functie na jaarvergadering neer.

 Flow Traders co-CEO Sjoerd Rietberg heeft besloten zich in 2019 niet beschikbaar te stellen voor herbenoeming en zal dientengevolge na de algemene vergadering van aandeelhouders in het tweede kwartaal aftreden. Dit maakte de flitshandelaar donderdag bekend.

Rietberg zei in de toekomst meer tijd met zijn familie te willen doorbrengen "en een aantal totaal verschillende uitdagingen in het leven aan te gaan", aldus Rietberg.

De raad van commissarissen meldde Rietberg's besluit om niet te opteren voor herbenoeming mee te zullen nemen bij een evaluatie van de omvang, samenstelling en werking van de raad van bestuur in de komende maanden.

Het aandeel Flow Traders noteerde donderdag op een groen Damrak 1,3 procent lager op 23,44 euro.

Geef een reactie